Twee handige tips voor wanneer je deze zomer een bruiloft hebt

By  |  0 Comments


De zomer komt eraan. De zomer staat ook wel bekend als het seizoen om te gaan trouwen. Op de grote dag wil je natuurlijk wel een aangename temperatuur en zo min mogelijk kans op regen. Ben je in de komende maanden ook uitgenodigd voor een bruiloft? Dan hebben we een paar handige tips voor je om de dag goed door te komen. Je kunt op zulke dagen beter goed voorbereid zijn!

Draag de juiste kleding

Als je dichtbij de bruid of bruidegom staat, dan is de kans groot dat je veel te doen hebt op de trouwdag. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat je de hele dag aanwezig bent. Je wilt natuurlijk helpen waar je kan. Afhankelijk van jouw taak kun je een geschikt setje aan kleding uitzoeken. Is alles tot in de puntjes geregeld en hoef je niet veel te doen? Dan kun je je korte jurk en hoge hakken uit de kast trekken. Je kunt dan de hele dag zonder zorgen genieten. Weet je zeker dat je de hele dag in de weer bent? Dan kun je eens kijken naar lange galajurken of een mooi pak. Goed passende kleding waarbij de kans klein is dat je er telkens over in zit hoe de kleding zit is van groot belang. Dit is ook erg aangenaam voor je eigen gemoedstoestand op zo’n dag. Je zult al de nodige stress ervaren, het zou zonde zijn als je er in zo’n moment aan moet denken dat een jurkje te kort is. Bij Zoezita.be kun je terecht voor een groot aanbod aan prachtige kleding voor iedere bruiloft. 

Maak een survivalpakket

Het kan geen kwaad om de nodige voorbereidingen te treffen voor een lange dag. We raden je dan ook aan om een klein survivalpakket te maken zodat je zeker weet dat je de dag goed doorkomt. Afhankelijk van de trouwerij kun je de benodigdheden bij elkaar zoeken. Denk aan; paracetamol, blarenpleisters, een flesje water, deodorant, een borstel en bijvoorbeeld pepermuntjes. Wanneer je hakken draagt kan het ook geen kwaad om een setje platte schoenen mee te nemen. Zo weet je zeker dat je ten alle tijden goed voorbereid bent. Dit kan niet alleen handig zijn voor jezelf, maar ook voor je naasten. Je kunt het pakket natuurlijk in de auto laten liggen en alleen iets ophalen wanneer het nodig is. 

Zodra je de perfecte jurk of het mooiste pak gevonden hebt, ben je helemaal klaar om er een fantastische dag van te maken. Stop wellicht nog wat extra benodigdheden zoals blarenpleisters, paracetamol of pepermuntjes in je tas, en jouw dag kan niet meer stuk. Heel veel plezier op de bruiloft!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *