3 leuke indoor activiteiten om te doen bij slecht weer

By  |  0 Comments


Wanneer het slecht weer is, maar je wil wel iets leuks doen, kies je voor een indoor activiteit. Wanneer je jarig bent of je hebt een bedrijfsuitje, wil je iets leuks doen. Als het op jouw geplande dag regent of je houdt dit uitje in de wintermaanden, is het een beter idee om een leuke activiteit binnen te doen. Wat is er allemaal mogelijk en wat zijn de leukste indoor activiteiten? Je leest het in deze blog.

 

Wat zijn indoor activiteiten?

Een indoor activiteit is simpelweg een activiteit die je binnen doet. Denk hierbij aan een escaperoom of een pubquiz. Er zijn ook veel outdoor activiteiten die je gemakkelijk naar binnen verplaatst. Wil jij dus graag je outdoor activiteit toch door laten gaan? Kijk dan naar de opties om deze activiteit naar binnen te verplaatsen. Indoor activiteiten heb je door het hele land heen. Woon je in de buurt van Eindhoven? Kies dan voor een indoor activiteit in Eindhoven.

 

1.      Een tv-programma naspelen

Iets wat erg origineel is om te doen en wat veel mensen waarderen, is het naspelen van een tv-programma of tv-quiz. Denk hierbij aan programma’s zoals ‘Ik Hou Van Holland‘ waar twee teams tegen elkaar spelen. Hier varieer je eindeloos met leuke vragen en grappige opdrachten. Het is ook mogelijk om een programma als Wie Is De Mol of Expeditie Robinson na te bootsen. Ga na wat iedereen leuk vindt om te doen en kies een geschikt programma om te spelen als indoor activiteit.

 

2.      Escaperoom

Een escaperoom valt altijd goed in de smaak. Dit komt omdat er veel uitdaging en spannende elementen in een escaperoom zitten. Ook komt dit doordat er veel variatie mogelijk is met een escaperoom. Er zijn veel verschillende thema’s, waardoor je het precies aanpast op jouw voorkeuren. Dit is dus een erg goede optie om te doen als indoor activiteit.

 

3.      Pubquiz

Hou je van een hapje en een drankje in combinatie met een leuke quiz? Dan is een pubquiz een hele goede keuze als indoor activiteit. Een pubquiz is namelijk een quiz die in een café wordt gehouden. Je neemt het op tegen anderen, individueel of in teams. Een pubquiz heeft de meest uiteenlopende onderwerpen. Pas het dus aan aan jouw voorkeuren en je hebt een indoor activiteit die goed in de smaak valt.

Als het slecht weer is, kies dan voor één van deze leuke activiteiten om de dag onvergetelijk te maken.

 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *