5 ideeën voor je verjaardagsfeest

By  |  0 Comments


 

 

We kennen het allemaal: Er is weer een jaartje voorbij en het is tijd voor een verjaardagsfeest! Maar wat ga je deze keer doen? Het is altijd lastig om iets te vinden wat iedereen leuk vindt en wat niet teveel moeite kost. Wij hebben 5 leuke en orginele ideeën om op jouw verjaardagfeest te doen en speciaal voor jou zetten wij ze hier op een rijtje.

 

Fotoshoot

Hoe leuk is het om met je vrienden een leuke fotoshoot te regelen? Haal allemaal je mooiste kleding uit de kast en pak je moment voor de camera. Of ga in een bepaald thema zoals de 90’s of als hippie. Je zorgt voor een gezellige dag met je vrienden en vriendinnen en hebt prachtige foto’s om terug te kunnen kijken naar deze leuke dag. Samen kun je een mooi fotoboek maken als herinnering. 

 

Tip: Je kan ook een fotoshoot regelen op een leuke locatie, zoals buiten in de tuin of op het strand. 

 

Silent Disco

 

Een silent disco is de trend van het moment. Het is ideaal om geen klagende buren te krijgen over geluidsoverlast en toch te genieten van muziek met je vrienden. Verder is het makkelijk af te huren bij een bedrijf en die stuurt je dan de producten op. Je kan het zowel overdag als s’avonds doen. Het concept is heel simpel: iedereen heeft een koptelefoon die vaak 2 of 3 zenders heeft en op elke zender kan je genieten van leuke muziek. Die muziek kan je natuurlijk helemaal zelf bepalen. 

 

Escape Room

 

De ultieme teambuiliding is om samen uit een escape room te komen. Los onder tijdsdruk moeilijke raadsels en puzzels op samen met je vrienden. Samen ervaar je de adrenaline,  spanning en de gezelligheid. Hoe snel kan jouw vriendengroep uit een escape room komen? 

 

High Tea

 

Heb je even geen zin in een drukke activiteit op je verjaardagsfeest? Ga dan heerlijk smullen van een high tea. Je kan bij veel restaurantjes dit reserveren, maar natuurlijk kun je dit ook thuis maken. Geniet van het ruime aanbod in lekkere hapjes onder het genot van een kopje thee en je vriendinnen. 

 

Tip: Bij lekker weer kun je dit combineren met een leuke picknick bij jou in de buurt. 

 

Lasergamen

 

Lasergamen is ideaal als je zin hebt in een competitief spel en in tegenstelling tot paintballen doet lasergamen geen pijn. Je hebt een vest aan wat opkleurd als je geraakt wordt door iemand. Je kan er ook voor kiezen om teams te maken om meer een teamgevoel te krijgen. Daarnaast kan je deze spannende activiteit zowel buiten als binnen doen. Ben jij degene die de meeste vrienden weet te raken? 

 

 

Bedankt voor het lezen van deze 5 ideeën voor je verjaardagsfeest. Wij hopen dat je er wat aan hebt gehad en dat je nu een leuk idee hebt voor je verjaardagsfeest!  Laat het in de comments weten als jij één van deze ideeën gaat gebruiken of als jij zelf een leuk ideetje hebt voor een verjaardagsfeest. Veel plezier en gefeliciteerd alvast 😉 

 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *