Iemand verrassen per post? Kies dan voor gepersonaliseerde mailings

By  |  0 Comments

Denk jij bij mailing direct aan e-mail? Verras iemand eens met een leuke tastbare verrassing door een gepersonaliseerde mailing per post te versturen. Je hebt veel creatieve mogelijkheden om een vriend, vriendin of familielid een leuke verrassing te geven bij het openen van de post. Dit kan zomaar zijn, of om te laten weten dat je aan iemand denkt rond bepaalde feestdagen of bijvoorbeeld voor de verjaardag. Met deze gepersonaliseerde mailings tover jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger.

Verstuur een cadeautje via de post

Wil jij iemand onverwacht in de watten leggen? Verstuur dan een attent cadeautje via de post. Je kunt van alles direct bij de ontvanger thuis laten bezorgen. Zo kun je rond de paasdagen paaseitjes bestellen en laten afleveren op een ander adres dan het betaaladres, of bijvoorbeeld je moeder verrassen met een grote bos bloemen voor Moederdag.  Als je van tevoren niet weet of de ontvanger thuis is op het moment van afleveren, kun je ook kiezen voor een cadeautje dat gemakkelijk door de brievenbus past, zoals een sieraad of een cadeaubon.

Mooie gepersonaliseerde kaarten verzenden

Het blijft een leuk moment om een persoonlijk kaartje te ontvangen. Verras een geliefde eens met een handgeschreven kaartje of stel online een volledig gepersonaliseerde kaart  samen met een persoonlijke boodschap en een foto uit je eigen fotocollectie. Er zijn ook kaartjes waarbij al een klein cadeautje zit, zoals een klein beschermengeltje of een armbandje met een boodschap er bij geschreven. Check dit artikel als je op zoek bent naar meer leuke ideetjes om je vriendin mee te verrassen. Uiteraard verras je ook je vrienden en familieleden met een attent kaartje.

Stuur een ballon

Ballonnen ademen feestelijkheid. Stuur je beste vriend of vriendin bijvoorbeeld een mooie ballonnentros die thuis wordt afgeleverd met daarop een vrolijke verjaardagsboodschap. Met een lieve ballon kun je ook jouw liefde verklaren en ook zijn er ballonnen voor speciale gelegenheden zoals een geboorte, kinderverjaardag of trouwdag. Een heliumballon is een bijzonder geschenk om onverwacht per post te ontvangen. 

Om mensen te verrassen met gepersonaliseerde mailings is het natuurlijk wel noodzakelijk om te beschikken over een up-to-date adressenlijst. Ga bij je vrienden en familie na of je het adres dat je van ze hebt wel de juiste is om een kloppende lijst bij te houden. Dit kun je bijhouden in een speciaal notitieboekje of gewoon op je computer. Excel is een uitstekend programma waarin je jouw adressenlijst eenvoudig in kunt aanpassen of uitbreiden.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *