Zwanger of net bevallen? Een zwangerschapskussen is onmisbaar!

By  |  0 Comments

Ben je zwanger of ben je net moeder geworden van een prachtig kindje? Dan mag een voedingskussen met bijpassende hoes niet in je huis ontbreken. Het kussen biedt zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling steun aan zowel het kindje als de moeder. Het zwangerschapskussen is er in heel veel verschillende soorten, kleuren en designs zodat er altijd een voedingskussen te vinden is die bij jou en je kindje past. Zo heb je kussens die je hele lichaam van steun voorzien, maar ook kussens die alleen je bovenlichaam ondersteunen.

Voedingskussen tijdens de zwangerschap 

Voldoende slaap krijgen is belangrijk tijdens de zwangerschap. Echter lig je vaak niet meer zo comfortabel en heb je wellicht meer last van klachten als je uitgerekende datum nadert. Een voedingskussen is dan ideaal. Deze ondersteunt je rug, je bekken, je knieën en je enkels. De voedingskussens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo heb je lange voedingskussens die je hele lichaam ondersteunen, maar je hebt ook kortere kussens die je rug of juist je bekken en knieën ondersteunen. Afhankelijk van je klachten en je wensen is dus voor iedereen een perfect kussen te vinden die past bij jouw lichaam en wensen. De voedingskussens zijn ook nog een leuk, want voor de kussenhoes kan je kiezen uit zeer veel stoffen en printen. Wil je liever een effen stof en kleur? Of wil je juiste een lekker bont kussen? Alles is mogelijk.

Voedingskussen tijdens de voeding

Of je nu borstvoeding geeft of flesvoeding; een juiste houding is belangrijk om geen lichamelijke klachten te krijgen. Omdat je kindje een tijdje bezig is met zijn of haar voeding is het fijn als je arm, rug en schouders worden ondersteund. Ook je kindje zelf wordt met hetzelfde kussen ondersteund zodat de voedingsmomentjes comfortabele momentjes zijn. Tijdens de voeding is het mogelijk om een groot lichaamskussen te gebruiken, maar ook kleinere varianten die alleen je arm ondersteunen zijn verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je je kindje comfortabel kan blijven voeden. Ook de kleinere voedingskussens zijn in diverse designs verkrijgbaar. Vaak kan je hetzelfde design kiezen als het grote lichaamskussen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kan het kussen ook laten aansluiten op de kleur van de kinderkamer of juist de kleur van jullie huiskamer.

Als je dus op zoek bent naar meer comfort tijdens je zwangerschap of tijdens het voedingsmomentjes met je baby kies voor een heerlijk voedingskussens met bijpassende kussenhoes. Heerlijk genieten voor jou en je kindje.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *