6 originele ideeën om je vriendin te verrassen

By  |  0 Comments


Of je nou een korte of lange relatie hebt, verrassingen zijn altijd leuk en houden de spanning erin. Het onverwachte is wat het spannend maakt en de moeite die je erin hebt gestoken zal zeker gewaardeerd worden. Maar waarmee zou jij je vriendin eens kunnen verrassen en is het altijd nodig om je portemonnee hiervoor te trekken? In dit artikel noemen wij een aantal ideeën om jou alvast op weg te helpen!

1. Spandoek

Een spandoek laten maken kan voor diverse gelegenheden. Dit kan bijvoorbeeld nadat zij op wereldreis is geweest of zelfs na een korte trip met vriendinnen. Wacht haar dan bij Schiphol op met een spandoek, of bewaar dit als verrassing voor thuis. Wanneer je in de tussentijd een make over hebt ondergaan zal zij al helemaal verrast zijn! Uiteraard kun je ook zomaar een spandoek maken of laten maken, met een lieve tekst, foto’s van jullie en dergelijke. De moeite die je hiervoor hebt gedaan zal gewaardeerd worden en zoiets verwacht je vriendin vast niet. Dat maakt het een heel origineel idee! Het prijskaartje is over het algemeen niet schrikbarend hoog; hoewel dit natuurlijk wel een beetje afhangt van de grootte van je spandoek en de bedrukkingen op het doek.

2. Ontvoer haar

Een aparte benaming voor een verrassing, maar wel een hele leuke! Met ‘ontvoeren’ bedoelen wij dat je haar als verrassing lekker meeneemt naar een hotel, huisje in de bergen of een plek met speciale betekenis voor jullie. Als je haar echt wilt ontvoeren, zorg je dat haar planning de desbetreffende dagen leeg is en dat haar koffertje al is gepakt. Als extra verrassingselement kun je haar blinddoeken in de auto. Het is maar net hoe jij het voor je ziet en hoe jij je vriendin wil verrassen. Naast de reguliere hotels zou je ook naar Airbnb’s op zoek kunnen. Deze zitten vaak op te gekke, unieke en spectaculaire locaties!

3. Ontbijt op bed

Een verrassing hoeft niet altijd een kostenpost te zijn. Een ontbijtje op bed kan ook erg leuk zijn. Dat klinkt misschien niet heel origineel, maar als jij dit nooit doet zal het voor haar een unieke ervaring zijn. Ook kun je denken aan een speciaal ontbijt op bed. Iets wat zij lekker vindt of juist altijd had willen proberen. Flans wat in elkaar of schakel een lokaal restaurant of bakker in!

4. Picknick

Vaak komt het idee om te gaan picknicken van de vrouw af, maar het kan natuurlijk ook andersom! Verras je vriendin met een lekkere picknickmiddag. Zoek een gezellige locatie uit: een lekker plekje waar je een beetje romantisch kan zitten (niet zo eentje die al overvol zit met mensen). Bedenk goed wat ze lekker vindt en zorg voor een mand vol lekkere versnaperingen, een glaasje wijn of champagne en ga een goed gesprek aan.

5. Ophalen

Niet zo origineel, wel zo makkelijk! Haal je vriendin op van haar werk, vriendinnen of van de sportclub. Ze zal verrast zijn dat je de moeite hebt genomen om een stukje om te rijden of de tijden van haar dagindeling hebt onthouden. Iedere vrouw vindt het leuk om zo af en toe opgehaald te worden, zeker als dit onverwachts is!

6. Bellen

Als laatste idee geven wij je mee om je vriendin zo nu en dan te bellen. Bel haar bijvoorbeeld even op nadat ze een belangrijke presentatie op werk (of school) heeft gehad. Of doe dit net voor het slapengaan en neem even de dag door. Als je haar belt voor het slapen gaan, geef je haar het idee dat zij het laatste is waar je aan denkt voor je de dag eindigt. Dit geeft haar een liefdevol en veilig gevoel.

Er zijn diverse manieren om je vriendin te verrassen en dit kan door kleine dingetjes te doen zoals ontbijt op bed tot haar een heel weekend ‘ontvoeren’. Ook kun je eens iets nieuws proberen in de slaapkamer door bijvoorbeeld de beste dildo uit te proberen! Qua budget hoef jij je niet druk te maken, er zijn genoeg lowbudget ideeën en als je haar een keer flink wilt verrassen en verwennen, kan je hier gerust de tijd voor nemen.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 7 Average: 2.3]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *