5 kledingstukken die je niet mag vergeten mee te nemen op vakantie

By  |  0 Comments


De vakantie staat al bijna voor de deur en je bent de laatste dingen aan het voorbereiden voordat je vertrekt. Het huis is opgeruimd, de huisdieren zijn naar familieleden en je koffer is zo goed als ingepakt. Je wilt er zeker van zijn dat je alles mee hebt wat je nodig zult hebben voor je vakantie. In deze blog hebben we een aantal kledingstukken voor je op een rijtje gezet die je niet mag vergeten mee te nemen!

Bikini of badpak

Een bikini of badpak is één van de eerste kledingsoorten die je koffer in gaat wanneer je deze inpakt. Het maakt niet uit of je naar de zon gaat of niet, een bikini kan altijd goed van pas komen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat en dat het hotel waarin je verblijft een zwembad of een sauna heeft. Dan wil je hier natuurlijk wel van kunnen genieten toch?! Zorg er daarom altijd voor dat je je zwemkleding meeneemt. 

Jurkjes

Je hebt er wel eens van gehoord: cocktailjurkjes, tuniekjurkjes, maxi dresses, halflange jurken of zomerjurkjes. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten jurkjes verkrijgbaar. Voor elke gelegenheid valt er wel een jurkje te vinden. Al is het om snel over je bikini heen te gooien, voor een chic dinertje of om overdag te flaneren. Ben je op zoek naar nieuwe jurkjes? Bij Nummerzestien kun je ontzettend veel leuke jurkjes vinden om te stralen tijdens je vakantie!

Vest of jasje

Vaak vergeten we dat we het op vakantie ook wel eens fris kunnen hebben. Ook al ga je naar een bestemmingsland waar het overdag 30 graden of meer is, ’s avonds kan het nogal afkoelen en dan is het wel zo fijn om iets aan te kunnen trekken wat je warm houdt. Het kan daarom geen kwaad om een vestje of een jasje mee te nemen!

Sportkleding

Hoewel de meeste mensen er niet aan moeten denken om te sporten tijdens hun vakantie, kan sportkleding altijd goed van pas komen op vakantie. Het kan voorkomen dat je een spontane wandeling door de bergen gaat maken of avontuurlijke dingen gaat doen op vakantie waarbij het lekker is om comfortabele kleding aan te hebben. Ook kan het zijn dat je ’s ochtends wakker wordt en opeens ontzettend zin hebt om een rondje te hardlopen langs de boulevard. Je zult zien dat je dan blij bent dat je je sportkleding in hebt gepakt.

Pet of hoedje 

Hoewel dit eigenlijk meer een accessoire is en geen kledingstuk, kan dit ook niet in jouw koffer ontbreken. Naast dat het je outfit afmaakt, hebben petten of hoedjes meer voordelen. Zo beschermen ze jouw ogen tegen de zon, waardoor je niet verblind zult raken. Wist je dat jouw hoofdhuid ook kan verbranden? Door het dragen van een pet of hoedje zal dit niet meer gebeuren! Daarnaast blijft je lichaam ook koeler doordat ze een groot deel van de zonnestralen blokkeren. Een absolute must have voor de vakantie dus!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *