Geld besparen met je verzendingen?

By  |  0 Comments


Geld besparen klinkt altijd als muziek in de oren voor een bedrijf, en terecht. Desondanks wordt er op sommige vlakken alsnog de plank misgeslagen als het hierop aankomt. Een goed voorbeeld daarvan is het verzenden van pakketjes. Er wordt dan vaak gemakshalve gebruik gemaakt van dozen, maar voor kleinere producten kan ook prima een envelop gebruikt worden. Naast dat dit in de kosten scheelt is het ook praktischer voor de ontvanger, die hoeft immers niet aanwezig te zijn op het bezorgmoment. Benieuwd naar de andere voordelen? Lees dan deze blog!

Eenvoudig te personaliseren

Enveloppen zijn natuurlijk eenvoudig te personaliseren, laat bijvoorbeeld je logo in de bovenhoek drukken en plak er printlabels op. Bovendien schuif je er gemakkelijk een persoonlijke boodschap of een extra presentje bij in. Heb je stickers van je bedrijf of merk? Die nemen nauwelijks ruimte in, dus die kun je moeiteloos meesturen, maar ook een sleutelhanger kan makkelijk mee.

Extra plezier met de bubbeltjesenvelop

Hoe oud je ook bent, niemand kan bubbeltjesplastic weerstaan. Dus doe je klanten een plezier en verstuur hun bestelling in een bubbeltjesenvelop! Er zitten ook nog andere voordelen aan natuurlijk, die moeten we ook niet vergeten. Het beschermt breekbare producten als ze bijvoorbeeld onder andere pakketten komen te liggen. Een win-win situatie dus!

Verstuur kleding in een plastic envelop

In theorie zou je kleding ook in een doos kunnen versturen, maar dat komt zelden voor. Vaker zie je dat het in een stevige plastic envelop wordt verstuurd. Deze zijn vaak uitgerust met een eigen plaklaag, dus tape is ook niet nodig. Bovendien zijn de zakken standaard niet doorzichtig, dus mensen kunnen ook niet zien wat er in zit. De verzendzak kan daarnaast vaak ook gebruikt worden voor de retourzending, zodat klanten daarvoor niet een eigen envelop hoeven aan te schaffen.

Moet ik naar de winkel om enveloppen te kopen?

Nee, dat hoef je zeker niet. Bijna alles kun je tegenwoordig online bestellen en enveloppen zijn daar geen uitzondering op. Zorg er wel voor dat je het bij een betrouwbare partij bestelt. Een voorbeeld van een betrouwbare webshop voor je enveloppen is Rotimshop. Daar vind je diverse opties voor je envelop en kun je ook terecht voor andere verpakkingsmaterialen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *