Met deze tips koop jij altijd het juiste dames ondergoed!

By  |  0 Comments


Als je lingerie koopt, let je er waarschijnlijk op dat een setje lekker zit of dat je het mooi vindt. Soms vind je iets wat aan beide voorwaarden voldoet, dat is helemaal fijn. Vergeet alleen niet om ondergoed uit te zoeken dat ook lief is voor je vagina.Sommige stoffen kunnen zorgen voor irritaties in je schaamstreek. De ene stof houdt bijvoorbeeld meer warmte en vocht vast dan de andere. Dit kan minder comfortabel aanvoelen en de balans van bacteriën op die toch al intieme plek verstoren. Zo’n verstoring brengt, als je pech hebt, vervelende klachten met zich mee. In deze blog lees je waar jij op moet letten wanneer je dames ondergoed gaat aanschaffen.

De juiste soort

Je mag dan misschien wel een string-fan zijn en helemaal niets anders willen dragen, bij sommige outfits kies je beter voor een ander soort ondergoed. Aansluitende kleding zet namelijk je rondingen in de kijker, en met een string eronder lijkt het vaak alsof je eigenlijk helemaal geen ondergoed aan hebt. Kies dan eerder voor een boxershort, bikinislip of Brazilian. Wist je trouwens dat verschillende soorten ondergoed verschillende effecten hebben op je gezondheid?

De juiste stof

Een katoenen slip is bijna altijd goed. Katoen ademt en ventileert. Dit zorgt ervoor dat de zuurgraad van je vagina minder snel verstoord raakt dan bij het dragen van de meeste andere stoffen. Bovendien is katoen goedkoop, je bent dus geen fortuin kwijt als je een hele kledingkast vol nieuw ondergoed aanschaft. Vaak wordt gedacht dat synthetisch ondergoed geen goede keuze is. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat deze stoffen minder goed zijn voor je vagina. Sterker nog: als je denkt veel te gaan zweten, is synthetisch ondergoed eigenlijk beter. Zo zal ondergoed van katoen natter voelen na een bezoek aan de sportschool.

De juiste kleur

Net zoals de vorm enorm belangrijk is, kan je ook best rekening houden met de kleur van je ondergoed. Dat je onder een witte broek best geen fel gekleurd ondergoed draagt, is best logisch, toch? Kies daarom voor huidkleurig of roodkleurig ondergoed. Maar ook een donkere broek vraagt om bepaalde kleuren. Zo kan zelfs een witte of lichte kleur namelijk doorschijnen onder een donkere broek die dun van stof is.

Sliponline

Nu je weet waar je op moet letten kan je goed op zoek naar dames ondergoed. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Binnen dat assortiment vind je ondergoed in diverse varianten en van verschillende bekende merken. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Stuur de klantenservice gerust een berichtje en zij doen hun best om je zo goed mogelijk te adviseren!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *