Geef jouw vriend een make-over; 5 tips!

By  |  0 Comments


Heb je een vriend en vind je het weleens tijd geworden dat er wat verandert aan zijn uiterlijk? Geef hem dan een make-over! Met een make-over voor je vriend kan je het natuurlijk zo groots of klein aanpakken als je wilt. Maar bij een echte make-over neem je hem eens flink onder handen! In onderstaand artikel geven wij je alvast 5 tips om je op weg te helpen!

1. Zeg vaarwel tegen zijn oude kleding

Allereerst draait het bij een make-over vooral om anders en nieuw. Dit betekent dat hij een hele andere look aangemeten krijgt waarbij veel dingen nieuw zullen zijn. Al het oude mag dus weg, in dit geval doelen wij daarbij op kleding. Natuurlijk hoef je niet heel zijn kledingkast leeg te trekken, maar wel de items die hij nooit meer draagt, die totaal uit de mode zijn of waarvan de kleuren vaal geworden zijn. Deze kledingstukken mogen direct weg en zo is er plaats voor nieuwe items. Maak plaats voor nieuwe mooie items zoals een Brams jeans, die tevens ook op werkvlak van pas kunnen komen!

2. Haal de schaar erdoorheen

Bij een totale make-over hoort het kapsel er ook bij. Kijk of je zijn lange lokken eraf kunt knippen of laat zijn korte haar in een ander model knippen. Hierbij kan je natuurlijk ook denken aan gezichtshaar. Durf je van hem te verlangen om dit volledig af te scheren? Dan wensen wij je daar succes mee! Geeft hij je compleet de vrije hand, kies dan voor wat jij wilt: een mooie baard (of niet) en een frisse coupe doen al wonderen en kunnen al voor een make-over op zich zorgen.

3. Maak een moodboard

Vraag aan je vriend of hij wat plaatjes op wilt zoeken op internet of in een magazine om te bepalen wat zijn stijl is. Ook jij kan een moodboard maken en dit vergelijken met die van je vriend. Zo kunnen jullie samen een middenweg vinden. Heeft je vriend geen idee? Maak dan enkel zelf een moodboard met kleuren, stoffen en een stijl die jij mooi zou vinden bij hem! Een moodboard is vaak ook erg handig en effectief bij een home make-over, omdat het een duidelijk overzicht en sfeer geeft.

4. Geef zijn schoenen een kritische blik

Een oud gezegde luidt; schoenen maken de man. Dit is ook zeker waar! Schoenen kunnen een outfit maken of breken, zorg er dus voor dat dit bij jouw vriend wordt aangepakt, indien nodig. Zorg direct voor een make-over in zijn schoenenkast en verzamel zowel sportschoenen, casual schoenen en nette schoenen, zodat hij stijlvol naar diverse gelegenheden kan.

5. Ga shoppen en maak zijn look compleet

Wanneer je de make-over gepland hebt en precies weet wat jij wilt zien (mogelijk in overleg), dan is het tijd om te gaan shoppen! Denk hierbij ook aan diverse accessoires die zijn nieuwe look helemaal afmaken! Onder accessoires vallen onder andere: riemen, horloges, zonnebrillen, kettingen of armbanden en zo verder. Kies voor een make-over die hem zal verbazen en waar je zelf ook tevreden mee bent.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *