De 4 voordelen van sporten voor vrouwen met een personal trainer

By  |  0 Comments


Beginnen met sporten is soms lastig, maar als je er eenmaal in zit vinden de meeste mensen het heerlijk! Een personal trainer kan je helpen om over die eerste ‘drempel’ heen te komen. Denk jij er al langer over om te sporten met behulp van een personal trainer? In dit artikel lees je welke voordelen een personal trainer jou biedt.

Tijdbesparend

Wanneer je begint met trainen maakt je personal trainer een trainingsschema op basis van jouw lichaam en gezondheidsniveau. Dit scheelt jou tijd en energie. Ook kan een personal trainer je leren over voeding en stelt (meestal) een passend voedingsschema voor jou samen. Dit maakt het een stuk makkelijker om de juiste producten in huis te halen en maaltijden voor te bereiden. 

Veilige optie

Naast het feit dat een personal trainer weet welke oefeningen bij jouw doelen passen, legt een personal trainer je ook uit hoe je de apparaten in de sportschool gebruikt en hoe je de oefeningen uitvoert. Zo voorkom je ongelukken en blessures, en weet je precies welke spieren de apparaten in de sportschool trainen. 

Sneller resultaat

Met behulp van een consistente planning heb je meer kans op een beter resultaat. Met een planning ben je namelijk gemotiveerder tijdens het sporten, en om naar de sportschool te gaan. De meeste mensen vinden het namelijk het lastigst om het vol te houden om naar de sportschool te gaan. Met een personal trainer krijg je dat extra duwtje in de rug, wat een positief effect heeft op het resultaat. Je raakt ook bewuster van alle oefeningen en voert ze daarom effectiever uit. Binnen een aantal weken zul je al resultaat zien en voelen. Ook voer je de oefeningen gerichter uit, waardoor het resultaat beter wordt. 

Investering in jezelf!

Een gezondere lifestyle is uiteindelijk een investering in jezelf. Naast de fysieke voordelen merk je al snel dat je je mentaal ook beter voelt. Sporten geeft je meer focus en energie, wat je beter laat presteren op school, werk of andere activiteiten. Dat wil jij toch ook? Stel je eens voor hoe jij je zal voelen? En bedenk eens hoe fijn het is om die topprestaties neer te zetten. Wacht niet langer en begin vandaag nog met trainen! Naast trainen is een goed voedingsschema ook erg belangrijk. Vraag je personal trainer daarom zeker om advies.

Sporten biedt een hoop voordelen en met een personal trainer behaal jij zeker sneller resultaat. Ben je benieuwd wat voor voordelen sporten jou geeft? Of wil je graag nog meer informatie? Bekijk dan de homepagina van Fittevis en vind jouw vrouwelijke personal trainer!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *