Cheat day? Top 8 lekkerste cheats

By  |  0 Comments


Of je nu een streng dieet volgt of gewoon let op wat je eet: we kennen allemaal de cheat day. Voor sommigen is dit een vaste dag waarnaar echt uitgekeken wordt, voor anderen een dag die komt zoals hij komt. Een favoriete cheat? Die hebben we allemaal wel. In dit artikel delen we de top 8 lekkerste cheats van onze redactie. Eén ding weten we zeker: nummer 5 wil jij sowieso proberen!

1. Frappuccino

En Caramel-, Strawberry Shortcake- of Mocha Frappuccino staat hier met stip op nummer één. Heerlijk om de dag mee te beginnen, maar ook als koffie en snack in één om 11 uur. We betrappen Britt zelfs wekelijks op het drinken van een Frappuccino op de terugweg naar huis! Wist je dat deze combi van cappuccino en ijs gepatenteerd is door Starbucks?

2. Patatje pinda-mayo

Oké, dit is niet de meest originele cheat, maar lekker is hij zeker! Iedereen heeft weleens een avondje geen zin of tijd om te koken. Gelukkig staat de frietboer dan altijd paraat. Als wij op de redactie een avondje moeten doorwerken wordt standaard een patatje pinda-mayo gehaald. Echt een snack om naar uit te kijken!

3. Slagroomijs

Dit is een cheat waarvan we zeker weten dat hij bij meer mensen favoriet is. Op warme dagen lepelen we op de redactie graag een bakje slagroomijs leeg. Weetje voor de mannen onder ons: zwangere vrouwen zijn altijd blij met deze cheat in huis.

4. Pindakaas met…

Pindakaas kun je eindeloos combineren tot de lekkerste smaaksensaties. Om er maar even een aantal te noemen: pindakaas met jam op een cracker, pindakaas en banaan uit het vuistje of pindakaas, caramel en chocola in een Milka reep. Hmmm, wij krijgen er geen genoeg van.

5. Dontus

Donuts bestellen: dat doen we op de redactie alléén als er bezoek komt… Je raadt het misschien al: als het bezoek is gearriveerd, dan is de helft van deze cheats al verdwenen! Zeg nou zelf: een overheelijke donut laat je toch niet liggen? In één woord: onweerstaanbaar.

6. Zeewier van de Toko

Deze gefrituurde snack zal niet bij iedereen het water in de mond doen lopen, maar origineel is hij zeker! LifestyleVision blogger Alica is gek op gefrituurde zeewier snacks. Deze cheat wordt bij de Toko verkocht in een snackverpakking in de smaken naturel, Wasabi en BBQ-flavour. Ga jij hem proberen?

7. Cocktail

Iedereen die wel eens een dieet heeft gevolgd weet dat alcohol uit den boze is als je wilt afvallen. Een cocktail is nóg erger dan een glas wijn en mag je alleen drinken op écht speciale dagen. Welke cocktail je ook drinkt: dit is met recht een cheat te noemen!

Bekijk hier 10 vrouwen drankjes die iedere vrouw lekker vindt.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *