Leuke cadeaus voor mannen; 3 originele cadeau ideeën voor hem

By  |  0 Comments

Cadeaus geven is natuurlijk altijd leuk om te doen. Of je nu voor een verjaardag voor een kind, huwelijk of gewoon zomaar iets geeft, het geeft een goed gevoel om een ander blij te maken. En natuurlijk is het voor de ontvanger ook superleuk om een cadeau te krijgen. Tenminste… als je het goede cadeau weet te vinden en het op de juiste manier geeft. Want, cadeaus geven: hoe hoort dat eigenlijk? Gelukkig is dat niet zo moeilijk. Maar het vinden van het juiste cadeau kan dat wel zijn. Zeker voor mannen is het nog wel eens een uitdaging. Online vind je talloze tips voor cadeaus voor hem. Maar zoek jij echt originele ideeën voor een leuk cadeau voor een man? Lees dan snel verder!

Cadeau voor mannen #1 – Drank

Misschien lijkt het niet heel origineel om drank te geven, maar dat kan het wel zijn. Je kunt natuurlijk gedachteloos een flesje wijn in de supermarkt in je karretje gooien en daar een leuk papiertje om doen. Maar een origineel cadeau gaat wel wat verder dan dit. Zo kun je bijvoorbeeld rum bestellen. Haal er een fles cola bij, schrijf een gepersonaliseerd verjaardagskaartje en pak het geheel in Cubaanse stijl in. Doosje sigaren erbij en je hebt een cadeau voor hem dat helemaal past. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zoek een fles drank en maak er een leuk pakket van. Succes gegarandeerd en extra leuk als de ontvanger iets heeft met een bepaald land of een bepaalde drank.

Cadeau voor mannen #2 – Persoonlijke verzorging

In de categorie persoonlijke verzorging kun je tegenwoordig ook heel goed cadeaus geven voor mannen. Het geijkte flesje douchegel of aftershave is allang niet meer van deze tijd. Maar een stoere set met spullen voor baardverzorging is bijvoorbeeld des te leuker. En een hele set met lekkere geuren voor in bad, op de huid, onder de douche aangevuld met geurstokjes voor in de badkamer kan ook gewoon. De man houdt óók van een lekkere wellnesservaring op een avondje alleen thuis.

Cadeau voor mannen #3 – Iets sportiefs

Natuurlijk moet het bij de man passen. Wil jij een sportieveling een cadeau geven? Kleed dit dan extra leuk aan en maak er een hele ervaring van. Geef bijvoorbeeld een gezamenlijk dagje zeilen cadeau of kies een stoere sport uit die je samen kunt doen. Natuurlijk is een dagje paintballen met de hele vriendengroep ook gewoon nog steeds ontzettend gezellig om te doen.

Een cadeau voor een man verzinnen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maak er een mooi verhaal omheen en je cadeau zal in goede aarde vallen.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 1]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *