3 leuke cadeaus voor hem om te geven tijdens Kerstmis

By  |  0 Comments

Wat is een Kerst zonder leuke geschenken? Wij hebben een aantal cadeaus om aan hem te geven voor je op een rijtje gezet. Van een houten hart voor in de kerstboom tot een gegraveerde vulpen. Lees snel verder!

1.    Relatie(kerst)geschenk

Hoewel je er waarschijnlijk in eerste instantie niet aan zou denken, hebben webshops met relatiegeschenken tegenwoordig ook de mooiste kerstgeschenken in hun assortiment. Of het nu gaat om een eenvoudig, luxe of gepersonaliseerd present. Je vindt hier altijd een passend cadeau voor tijdens Kerstmis, óók voor hem. Het leuke aan dit soort relatiegeschenken is dat je deze cadeaus kunt laten bedrukken, graveren of borduren. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte agenda. En hoewel dit soort geschenken bedoeld zijn om weg te geven aan bijvoorbeeld hardwerkende vrijwilligers of aan een goede klant – in de zakelijke sfeer dus – is er geen enkele reden om hem zo’n leuk cadeau niet te geven tijdens Kerstmis. Want in plaats van een logo of tekst met een bedrijfs- of verenigingsnaam op het relatiegeschenk te laten bedrukken, kun je natuurlijk ook zijn naam er op laten graveren. Wat dacht je van een houten ornament in de vorm van een hart voor in de kerstboom of een Waterman Hemisphere Essential Steel CT vulpen?

2.    Gezellig cadeau voor twee

Een ander leuk cadeau voor hem tijdens Kerstmis is een gezellig cadeau voor twee. Samen herinneringen maken of herinneringen herbeleven. Denk bijvoorbeeld om hem – en indirect jullie – te trakteren op een etentje in zijn favoriete restaurant. Of een mooie wandel- of fietstocht en hem onderweg verrassen met een romantische picknick. Een boottocht of een strandwandeling bij zonsondergang zijn natuurlijk ook een idee. Andere opties zijn een nachtje of weekendje weg naar een stad als Parijs, Londen, Berlijn of dichter bij huis: een eiland als Terschelling. Plak hier een momentje naar de wellness of sauna aan vast. Workshops schilderen of koken passen ook prima in dit rijtje van een gezellige cadeau voor twee.

3.    Fles met zijn favoriete drank

Een fles met zijn favoriete drank is ook een leuk cadeau voor hem tijdens Kerstmis. Maak er voor dit kerstcadeau wel werk van. Stel bijvoorbeeld zelf een drankpakket samen met daarin allemaal verschillende, kleine flesjes met wat hij graag drinkt. Of bestel een fles rum, haal er een fles cola bij en doe er een doosje sigaren of iets anders toepasselijks bij. Als dat geen Cubaanse (lees: warme) Kerst wordt…

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *