8 ideeën voor het organiseren van een onvergetelijk bruiloftsfeest

By  |  0 Comments


Je bruiloft en je bruiloftsfeest moeten een onvergetelijke dag worden. Je zegt op die dag het “ja-woord” tegen de liefde van je leven. Iedereen wil dat deze dag perfect en goed verloopt. Op welke manieren kun je deze dag zo feestelijk en bijzonder mogelijk maken?

Collagemuur van alle gasten

Maak een aparte foto van al je gasten bij binnenkomst. Je kunt achteraf een mooie collagemuur maken van alle mensen die bij jouw belangrijk dag aanwezig waren.

Huur een goochelaar in voor de kinderen

Kinderen vinden het erg leuk als er voor hen die dag ook iets bijzonders aanwezig is. Je kunt bijvoorbeeld een échte goochelaar inhuren. Kinderen zijn dol op magie. Het fijne aan een goochelaar is dat deze zich makkelijk kan aanpassen aan de locatie en de doelgroep.

Buitenfeest

Wanneer je in de zomer trouwt, is het een aanrader om je feest buiten de houden. Je kunt een partytent huren en daar allerlei lekkernijen neerzetten en een zithoek creëren. Het is gezellig als je een aantal zijkanten van de partytent open zet, zodat de gasten binnen niets van het feest missen. Je kunt allemaal leuke lichtjes neerzetten voor een warme en gezellige sfeer.

Trouwfoto booth

Een grappig en leuk idee voor een aandenken aan het bruiloftsfeest is een fotohokje voor alle bezoekers. In dit fotohokje leg je allerlei leuke spulletjes (bijvoorbeeld make up, pruiken en brillen) en een bordje met een krijtje. Jouw bezoekers kunnen hier een leuke foto maken en een boodschap voor het aankomend bruidspaar opschrijven.

Snoep buffet

Jullie kunnen in plaats van alleen een taart ook een volledig snoepbuffet neerzetten! Dit is niet alleen heel lekker, maar ziet er ook nog eens heel gezellig uit.

Vergeet niet te proosten

Sommige mensen vinden proosten met champagne achterhaald. Het is sinds een tijdje weer in om een proost te maken op je bruiloft. Een proost op de toekomst. De toekomst met jouw geliefde! Je kunt tijdens deze proost ook iedereen bedanken voor hun aanwezigheid.

Foto’s voor en door gasten

Vaak worden er mooie trouwfoto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Het is immers ook belangrijk dat de sfeer goed in beeld wordt gebracht. Het is belangrijk dat er ook foto’s gemaakt worden van tante Nel die taart morst en je nichtje die gekke bekken trekt. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon met een goede camera. Vraag aan de gasten of zij ook wat foto’s willen maken. Dit kan bijvoorbeeld ook door enkele wegwerpcamera’s neer te zetten op meerdere tafels. Wanneer de gasten zelf ook foto’s maken, heb je vanuit verschillende hoeken jullie feest vastgelegd.

Trouwbedankjes

Het is vaak een gewoonte om alle bezoekers een klein presentje mee te geven. Op internet kun je veel leuke ideeën vinden voor een origineel bedankje. Hieronder hebben we er een aantal voor je neergezet:

  • Je kunt jouw favoriete bloemzaadjes in een mooi zakje doen met de tekst: “Watch our love grow”.
  • Een ander leuk idee is een flesje water met een aspirine: antikater water
  • Je kunt ook snoepjes personaliseren met een mooie tekst of gewoon jullie namen met de trouwdatum.


Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 5   Gemiddelde:  1.4/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *