5 soorten kapsels waar vrouwen warm voor lopen

By  |  1 Comment

Als man maakt het je waarschijnlijk vaak niet uit hoe je haar zit. Toch is ineens soms de druk wat hoger om een leuk, hip kapsel te hebben. Denk aan een spannende date, dan wil je toch een leuke indruk achter laten. Hierbij 5 tips waarmee je jouw kapsel onweerstaanbaar maakt.

1. Een kort kapsel

Korte kapsels heb je in zo ongelofelijk veel variaties. Je hoeft maar naar acteurs te kijken en je ziet dat ze geen van allen hetzelfde kapsel hebben, terwijl ze het vaak wel kort dragen. Korte kapsels zijn niet voor niets populair. Je kan je kapsel, als het kort is, goed onderhouden en het ziet er vaak goed verzorgd uit. Kijk dus goed rond en neem eens een kort kapsel wat je nog niet eerder hebt overwogen. Kans is dat het haar gelijk opvalt!

2. Een lang kapsel

Heb je langer haar? Houd dan rekening met de vorm van je gezicht. Overleg met je kapper, die heeft zeker goede tips over je lengte en hoe je dat gezond houd. Het is namelijk zo dat halflang haar er echt tot in de puntjes verzorgd uit moet zien. De kans is anders groot dat het lijkt of je er helemaal niets om geeft. Vrouwen vinden het toch fijner om iets van verzorging te zien in een man. Wil je echt lang haar? Let dan op, lange kapsels zien er al snel uit alsof je niets om je kapsel geeft en is eigenlijk altijd af te raden. Kies je toch voor lang haar, dan dien je het echt goed te verzorgen.

3. Varieer van lengte

Ben je een wat avontuurlijker typje als het gaat om kapsels? Denk dan ook eens aan een kapsel met verschillende lengtes. Scheer het op langs de kanten en houd het bovenop lang. Dit is op dit moment hip en, als het juist is uitgevoerd, staan de dames is de rij voor je.

4. Grijzend

Sommige vrouwen vinden een beetje grijs, of een helemaal grijs kapsel helemaal niet erg. Sterker nog, ze vinden het soms zelfs uitermate sexy! (Denk even aan George Clooney, die is hartstikke grijs.) Maak je dus echt geen zorgen over je grijze haar.

Doe je het toch en vind je het fijner je haar te kleuren? Zorg er dan wel voor dat je je haar niet te donker verft. Het is mooier en natuurlijker één tint lichter dan je oude kleur te nemen, dan te donker te gaan en er gelijk zo ‘geverfd’ uit te zien.

5. Kaal

Sommige mannen overkomt het sneller dan een ander. Haarverlies. Het hoeft helemaal geen issue te zijn. Vele vrouwen vinden een kaal hoofd erg sexy. Dus heb je echt geen kapsel? Geen zorgen, denk sexy! Werkt bijna altijd.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  3/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

1 Comment

  1. Tanim

    7 april 2015 at 11:50

    Wat een leuke haarstijlen! Ik vind vooarl de knot met het vlechtje erg mooi en chique. Die wil ik zeker nog een keer uit gaan proberen!:)Liefs,Lisa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *