4x accessoires voor een opgeruimd huis

By  |  0 Comments


Heb je vaak irritaties in huis of voel je stress rondhangen? Misschien heeft het te maken met je omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat een huis vol rommel en onvoltooide klusjes stress en een slechte nachtrust veroorzaken. Een oplossing is het inschakelen van een “opruimcoach”. Dit beroep bestaat echt en uit onderzoek van de IKEA is zelfs gebleken dat in Nederland 43 procent van de ruzies gaan over rommel in huis. Gelukkig kun je ook met simpele accessoires zorgen voor rust in het huis. Een opgeruimd huis zorgt namelijk voor mentale rust, schept ruimte en voorkomt ruzies.

1. Kast met schuifdeuren

Ondanks je misschien een rommelkont bent, heb je liever dat vrienden dit niet zien als ze langs komen. Vandaar dat het handig is als je een meubel koopt waarbij je niet gelijk ziet als er iets scheef staat. Dit probleem los je op als je een kast met schuifdeuren koopt waarbij de deuren niet van glas zijn. Op deze manier komt er minder snel stof in de kast waardoor je het minder vaak hoeft schoon te maken. Ook oogt het zo netjes vanaf de buitenkant. Je kunt er immers niet doorheen kijken.

2. Opbergtas

Het ziet er niet erg fris uit wanneer vieze kleding door heel de slaapkamer en badkamer ligt of ergens in een hoekje. Om te zorgen dat jouw huis is opgeruimd en jij je was kwijt kunt, is een opbergtas de ideale oplossing. Deze opbergtas, beter bekend als wasmand zorgt voor een opgeruimde kamer. Verder is een opbergtas multifunctioneel. Naast je het kunt gebruiken voor je was is het ook super handig om je tuingereedschap of kussens netjes beschermd op te bergen. Verder is het ook handig om speelgoed in te bewaren als je kinderen hebt. Opbergtassen heb je in verschillende formaten en designs waardoor het aansluit op elke behoefte.

3. Kledingrek op wielen

Naast vieze kleding die overal rondslingeren heb je misschien ook last dat je vier keer van outfit verandert voordat je het juiste setje hebt gevonden. Vaak leg je deze kleren niet netjes terug in de kledingkast. Maar alles op je bureaustoel leggen ziet er ook niet uit. Vandaar dat je met een kledingrek op wielen dit probleem oplost. Ook is het makkelijk te verplaatsen door de wieltjes die eronder zitten. Het oogt een stuk netter doordat je nu je kleding maar ook tassen en andere accessoires netjes kunt ophangen aan het kledingrek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren waardoor je het kledingrek eenvoudig kunt combineren met je interieur.

4. Rek voor aan de muur

Het plaatsen van veel kasten en lades om alle troep te verbergen heeft ook geen zin. Vooral grote kasten nemen veel ruimte in beslag terwijl het creëren van zoveel mogelijk ruimte juist belangrijk is voor rust in het huis. Naast een kast kun je daarom ook een rek of plank aan de muur vastmaken. Dit zorgt ervoor dat er weinig ruimte in beslag wordt genomen maar toch je spullen kwijt kunt. Hierop kun je bijvoorbeeld boeken of keukenspullen opzetten. Een wandplank of een rek aan de muur heb je in verschillende materialen. Hierdoor kun je het plaatsen in je slaapkamer, keuken, woonkamer en zelf in de badkamer.

Heeft dit artikel je geholpen met het zorgen voor een opgeruimd huis? Wij zijn razend benieuwd! Laat hieronder een reactie achter en vergeet dit artikel niet te delen op social media!

 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *