3 mogelijkheden voor een origineel huwelijksaanzoek

By  |  0 Comments


Veel vrouwen zwijmelen hierbij weg: om door de man van hun dromen, hun prins op het witte paard, ten huwelijk gevraagd te worden. Terwijl het buiten begint te sneeuwen, kruipen jullie binnen, waar tal van kaarsjes branden, nog wat dichter tegen elkaar aan… De decembermaand – van nature een romantische maand – biedt tal van mogelijkheden om haar de grote vraag te stellen. We bespreken er hier 3, zodat jij haar een origineel huwelijksaanzoek kunt doen. En geloof ons, hier gaat ze ongetwijfeld volmondig “JA” tegen zeggen.

Chocoladeletters of kerstkransjes

Zet het maar alvast op je to do lijst: chocoladeletters bestellen of kerstkransjes. Afhankelijk natuurlijk van wanneer je haar de grote vraag wilt stellen. Ben je van plan dit rond Kerst te doen? Gebruik dan de kerstkransjes om er woorden onder de kerstboom mee te vormen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: “Wil je met me trouwen?” Zorg ervoor dat – wanneer ze dit leest – je hierbij achter haar staat. Zodra ze het heeft gelezen, draai je haar om en schuif je de ring om haar vinger. Vergeet uiteraard niet om van het hele tafereel onder de kerstboom een foto te maken alvorens jullie de kerstkransjes samen op peuzelen.

Kerstboom versieren

Wat is er romantischer dan samen de kerstboom versieren? Zet tijdens het versieren jullie favoriete muziek op. Christmas, een album van Michael Bublé, is een absolute aanrader. Hang alle versieringen, die jullie pas geleden hebben gekocht, in de kerstboom op. Bewaar die ene kerstbal die zij nog niet heeft gezien voor het laatst. Je weet wel. Het is die plastic bal waar jij in het diepste geheim de ring in hebt verstopt. Zorg er ondertussen voor dat alle lichtjes in de kerstboom branden. Geef haar een zoen. Missie volbracht. De kerstboom is prachtig versierd. Maar dan kom je er zogenaamd achter dat er nog één item in de boom ontbreekt. Geef de laatste kerstbal nietsvermoedend aan haar om in de kerstboom op te hangen. Zie je haar gezicht al voor je, wanneer ze ontdekt dat er wat in de kerstbal verstopt zit?

Adventskalender

Je kent ze vast nog wel van vroeger. Van die kalenders waarbij je elke dag een deurtje open mocht maken. Achter elk deurtje zat een smakelijke verrassing verstopt. En dat 31 dagen lang! Doe een origineel huwelijksaanzoek door jullie eigen adventskalender te maken. Verstop achter elk deurtje een leuke herinnering van jullie samen of benoem een reden waarom jij zoveel van haar houdt. Achter het laatste deurtje verstop je de grootste verrassing: de ring. Let er wel goed op dat ze niet stiekem meer deurtjes op één dag openmaakt, want zoals we ons allemaal nog wel kunnen herinneren van vroeger, is die verleiding groot.

Óf maak een spandoek met daarop een lieve tekst en foto’s van jullie samen. Het zijn slechts een paar van de mogelijkheden voor een origineel huwelijksaanzoek. Succes, prins!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *