3 tips voor het personaliseren van je bidon

By  |  0 Comments


Leuk als cadeautje of relatiegeschenk: een gepersonaliseerde bidon. Voor de fanatieke sporter, of gewoon voor iemand die zijn best doet gehydrateerd te blijven gedurende de dag. Bidons kunnen bedrukt worden met jouw bedrijfslogo, maar ook met een leuke tekst of simpele afbeelding. Het lijkt als relatiegeschenk misschien niet zo voor de hand liggend als een pen of een sleutelhanger, maar een bidon is het ideale geschenk om te personaliseren: iedereen drinkt ten slotte. Bidons zijn makkelijk mee te nemen en worden vaak buitenshuis gebruikt, waardoor de bidon door veel mensen gezien wordt. Daarnaast zijn bidons beschikbaar in alle soorten, kleuren en maten. Kortom, het perfecte geschenk. Wij geven je 3 belangrijke tips voor het personaliseren van bidons.

1.    Kies voor duurzaam

Natuurlijk wil je dat de bidon die jij laat bedrukken zo lang mogelijk meegaat. Niet alleen is dit goed voor het milieu, en zal de ontvanger van de bidon dit erg op prijs stellen, het zorgt er ook nog eens voor dat de bidon door zoveel mogelijk mensen gezien wordt. Zeker als de bidon als bedrijfspromotie gebruikt wordt, is dit mooi meegenomen. Een bidon is een praktisch gebruiksvoorwerp, en een bidon die na een maand gebruik al in de prullenbak belandt is voor jou minstens net zo vervelend als voor de ontvanger. Kies daarom voor een bidon die stevig is, niet snel slijt en, heel belangrijk, niet lekt.

 

2.    Kies voor opvallend

Het personaliseren van een bidon is de uitgelezen kans om te zorgen dat deze opvalt. Dit kan gedaan worden door middel van de kleur van de bidon, het model, maar uiteraard ook door het kiezen van een opvallende opdruk. Of het nu gaat om een bedrijfslogo of een andere tekst, het is de bedoeling dat de bidon opvalt, zowel voor de gebruiker zelf als voor anderen. Hoe unieker en persoonlijker de bidon, hoe meer de ontvanger deze zal waarderen. Kies dus voor een bidon met een grappige tekst, afbeelding of mooi logo.

bedrukte bidon

Bron: Pinterest

 

3.    Kies voor gemak

Een bidon is bij uitstek een product dat gemakkelijk te vervoeren moet zijn. Bidons worden immers voornamelijk buitenshuis gebruikt, bijvoorbeeld in de sportschool of op de werkplek. Kies daarom voor een bidon die gemakkelijk in gebruik is. Denk hierbij aan een bescheiden formaat, maar ook aan het gewicht van de bidon. Mensen zullen sneller geneigd zijn om een lichte bidon van kunststof in hun tas te stoppen dat een zwaarder metalen model. Gebruiksgemak zorgt ervoor dat de bidon langer en vaker met tevredenheid en plezier gebruikt zal worden.

 

Bidons zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook nog eens erg geschikt om te personaliseren met een opdruk. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid voor jouw bedrijf door middel van het uitdelen van bidons met logo’s, of gewoon om het geven van een leuk en uniek cadeau, gepersonaliseerde bidons zijn ideaal voor elke gelegenheid!

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door van Heijster.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *