Verwen je voeten met slippers op maat

By  |  0 Comments

Slippers zijn voor veel mensen het ultieme schoeisel voor thuis en op vakantie. Lekker luchtig en makkelijk aan- en uit te trekken en heerlijk om op te lopen. Slippers zijn helaas niet altijd even goed voor je voeten, dus als je dol op slippers bent, overweeg dan ook eens slippers op maat. Met slippers op maat voorkom je klachten aan je voeten en het loopt nog eens ook zeer comfortabel.

Een uitgebreide collectie slippers op maat

Kies voor slippers op maat als je comfortabel wilt wandelen. Elk seizoen zijn er nieuwe modellen slippers in meerdere modellen en kleuren. Je kunt kiezen voor een onopvallend zwart model, maar ook voor felle kleuren als gele, rode en blauwe slippers. Alle slippers worden met de hand in Portugal gemaakt, zijn van hoogwaardige en ecologische leersoorten en zijn natuurlijk volledig afgesteld op jouw voeten. Daarnaast bieden de slippers op maat podotherapeutische én orthopedische ondersteuning. 

Het bestellen van slippers op maat

Om jouw ideale slippers met podotherapeutische én orthopedische samen te stellen wordt alleen samengewerkt met erkende voetspecialisten die zijn aangesloten bij FITS. Via de website kun je eenvoudig en snel een afspraak bij jou in de buurt maken. Bij de afspraak wordt er naast een scan van je voeten ook de precieze maten van je voeten gemeten. Samen met de voetspecialist kies je jouw model naar keuze. Deze kun je volledig personaliseren door de loopzool, het voetbed, de binnenvoering of het bovenwerk volledig naar jouw wens aan te passen. Hierna worden alle gegevens naar Portugal gestuurd alwaar jouw slippers op maat met de hand worden gemaakt. Het productieproces van de slippers op maat bestaat uit meer dan 180 specialistische behandelingen om de perfecte slippers voor jouw voeten te maken. Zodra de slippers op maat klaar zijn worden ze teruggestuurd naar Nederland of België.

Get the FITS experience

Als je eenmaal op de op slippers op maat hebt gelopen, wil je niets anders meer. Er zijn inmiddels al meer dan 800 locaties met voetspecialisten in Nederland en België om eenvoudig en snel een afspraak te maken om je voeten te meten en de slippers op maat te laten maken. Deze voetspecialisten helpen je graag met meer informatie over alle mogelijkheden, de collecties, prijzen en informatie over eventuele vergoedingen waarvoor je in aanmerking kunt komen. De uitgebreide kennis van de voetspecialisten zorgen voor de perfecte slippers op maat. Verwen ook jouw voeten met slippers op maat.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *