Zo kies je de juiste jeans voor je man

By  |  1 Comment

De meeste mannen houden niet van winkelen. Vrouwen kiezen daarom vaak kleding uit voor hun man. De kans is groot dat meneer kieskeurig is en lang niet alles aan doet. Het kan daarom moeilijk zijn kleding voor je partner uit te kiezen. Wij vertellen je hoe je de juiste jeans voor hem kiest.

In principe lijken alle jeans op elkaar. Wat zijn dan precies de verschillen? Het grootste verschil in spijkerbroeken zit in de pasvorm. Het bepalen van de juiste pasvorm doe je aan de hand van het figuur. Om deze reden hebben we hieronder verschillende soorten figuren op een rijtje gezet.

Heeft hij een buikje?

Kies dan voor een laag model, die onder de buik valt. Wanneer je een hogere broek kiest is de kans groot dat deze niet mooi aansluit op de benen. Een veel voorkomende fout is denken dat een jeans goed past wanneer hij aan de bovenkant goed zit. Hoe de broek op de benen zit is ook erg belangrijk. Kies het liefst een egale kleur om lengte te creëren bij de benen.

Heeft hij kortere benen?

Kies dan voor een jeans die aansluit op de benen. Wanneer hij slank is: kies dan voor een broek met een gemiddelde taillehoogte. Zo voorkom je dat het bovenlichaam in verhouding heel kort lijkt. Wanneer meneer een buikje heeft: kies dan voor een aansluitende broek die wat lager zit. Combineer deze het liefst met een overhemd of ander bovenstuk die aansluit op het lichaam. Kies bij een buikje voor een egale kleur, wanneer hij slank is kan het leuk zijn een broek met een lichte wassing te nemen.

Heeft hij stevige (sport)benen en is hij lang?

Kies dan voor een broek die niet al te strak zit. De kans is groot dat een strakker model al snel gaat ‘knellen’ op de bovenbenen. Voorkom dit door een iets wijdere pijp en een jeans met stretch te kiezen. Wanneer je voor dit figuur een wassing wil kiezen, leg dan vooral de nadruk op de onderbenen. Zorg dat de wassing aan de bovenkant van de broek egaal is.

Is hij lang en slank?

Kies dan een jeans die niet heel strak zit. Dit geeft wat meer body en zorgt ervoor dat het lichaam beter in verhouding is dan wanneer je een jeans kiest die geheel aansluit. Kies bij dit figuur het liefst een jeans met een wassing. Wanneer de jeans egaal is kan dit lijzig overkomen.

De juiste maat bepalen

Kijk in andere broeken van je man om te bepalen welke maat je het beste kunt bestellen. Let op: Italiaanse jeans merken vallen wat kleiner dan jeans Nederlandse merken. We raden daarom aan te kijken naar de Nederlandse maat.

Dit artikel wordt aangeboden door JojoJeans.nl, de leverancier van de comfortabele en betaalbare Brams Paris spijkerbroeken voor heren.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  3/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

1 Comment

  1. Web Hosting

    27 december 2016 at 05:44

    Wat betreft de achterkant kun je het beste kiezen voor kontzakken met flappen. Ook een stiksel op de kontzakken van de spijkerbroek zorgt er voor dat je billen mooier worden geaccentueerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *