Wijn cadeaus voor kerst: één van de meest geliefde cadeaus

By  |  0 Comments


Wijn cadeau geven in een kerstgeschenk is één van de meest geliefde cadeaus onder werknemers en zakenrelaties. De feestdagen komen er weer aan en dus is het weer tijd om over geschenken na te denken. Wijn mag dan zo op het eerste gezicht niet lijken als een erg uniek cadeau, maar met de drank kun je veel verschillende kanten op. Dat komt mede doordat er behoorlijk wat verschillende wijnen te verkrijgen zijn. Wijn is zelfs één van de producten die het meest gegeven wordt aan zakenrelaties en werknemers.

Top 5 geliefde cadeaus voor kerst

Wijn is één van de cadeaus die we het vaakst tegenkomen in geschenksets. Niet zonder reden, want er zijn veel verschillende soorten wijn. Daardoor is het mogelijk het cadeau af te stemmen op de voorkeur van de ontvanger. Op die manier is het mogelijk om de geschenken meer te personaliseren. En er zijn nog meer cadeaus die altijd goed ontvangen worden. Het uitkiezen van een goed geschenk voor de Kerst kan behoorlijk lastig zijn. Er zijn nog meer cadeaus behalve wijn die het altijd goed doen. Op die manier wordt kerstpakketten bestellen een stuk eenvoudiger.

Fles wijn

Een fles wijn is toch wel één van de meest geliefde cadeaus die we in kerstpakketten terugvinden. Niet voor niets natuurlijk, want het is altijd erg gezellig om met vrienden of collega’s een wijntje te drinken en zo de feestdagen door te brengen. Als werkgever kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Maar als je het beste met je werknemers voor hebt, geef je natuurlijk een goede fles wijn cadeau. Het sturen van een fles wijn is voor ieder evenement altijd een goed idee en valt meestal goed in de smaak. Uiteraard hoef je het niet bij één fles (goede) wijn te houden, want er zijn allerlei soorten wijn cadeaus, die vaak ook bestaan uit meerdere flessen wijn, of een fles wijn in combinatie met andere geschenken. Maar wat als je collega’s hebt die niet drinken?

Chocolade cadeau doen

Als je een collega hebt die niet drinkt, kun je er ook voor kiezen om chocolade cadeau te doen. Geen enkele Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag is compleet zonder een hoop zoetigheden en dus ook chocola. Het geven van chocolade als cadeau is daarom nog steeds mateloos populair. Het is niet voor niets één van de meest geliefde en populairste cadeaus om te geven en te krijgen.

Kaartjes

Soms wil je er ook wel even tussenuit. Het kopen van kaartjes voor bijvoorbeeld een concert of het theater is de afgelopen jaren fors duurder geworden. Heb je dus een zakenrelatie of werknemer die erg van cultuur houdt. Dan kun je wellicht met kaartjes voor een evenement iemand gelukkiger maken dan met chocolade of wijn. Want kaartjes kun je voor allerlei evenementen geven. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalwedstrijd, een basketbalwedstrijd of een concert. Geschenken zijn in de eerste plaats altijd bedoeld om iemand blij te maken en om indruk te maken. Er zullen dus zeker blije collega’s na de Kerstvakantie zijn die dit cadeau zeker kunnen waarderen.

Extra dagen vrije dagen

Een niet alledaags cadeau voor werknemers op de werkvloer is het geven van extra vrije dagen. Er zijn maar weinig bedrijven die het doen, terwijl een paar dagen extra vrij behoorlijk in de smaak kan vallen. Want het is best fijn om even van de dagen rondom Kerst en Oud en Nieuw te kunnen genieten.

Om een andere reden zijn de vrije dagen ook erg geliefd: we leven steeds meer in een maatschappij waarin we voortdurend maar ‘aan’ staan. Er ligt een enorme stapel werk op het bureau, men moet nog honderden deadlines halen en overwerken hoort er haast standaard bij. Even een weekje vrij kan het ideale cadeau zijn om aan werknemers te geven. Op die manier kunnen je collega’s meer ontspannen en even genieten van een welverdiende vakantie. Als ze dan weer terugkeren, zijn ze vaak meer gemotiveerd om weer aan de slag te gaan. Dat komt de productiviteit ten goede!

Het ouderwetse kerstpakket

Wellicht een beetje ouderwets, maar nog steeds een erg geliefd cadeau: het klassieke kerstpakket. Het is altijd weer een verrassing wat erin zit. Als je je personeel wilt laten merken dat je echt iets voor ze overhebt en dat je ze waardeert, geef je met de kerst een kerstpakket. Dat kun je zo origineel verpakken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld door een geschenkmand te geven in plaats van een doos met willekeurig gekozen spullen. De beste en leukste manier om een kerstpakket te geven is door de goederen zelf te selecteren en dan te samenstellen.

Denk niet aan soepstengels en andere saaie producten, maar bijvoorbeeld aan koffie, thee, koekjes, bonbons, of andere zoetigheden. Dat valt zeker in de smaak!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *