4 wellness cadeaus die het altijd goed doen bij vrouwen!

By  |  0 Comments

Iedere vrouw wordt blij van een wellness cadeau. Deze cadeaus passen uitstekend in een bewuste lifestyle en zijn ideaal voor vrouwen die bezig zijn met hun gezondheid, ontspanning, beweging en eetpatroon. Je kunt natuurlijk een cadeaubon geven voor een dagje sauna, maar er zijn nog veel meer leuke wellness cadeaus die je weg kunt geven. Wij hebben onze 4 favorieten voor je op een rij gezet.

Wellness cadeau voor vrouwen #1 – Hamamdoek

De hamamdoek wordt veel gebruikt in de sauna en hamam. Deze lichtgewicht handdoek wordt gemaakt van hoogwaardig katoen. De doek neemt veel vocht op en is daardoor uitstekend te gebruiken als saunadoek, badhanddoek of strandlaken. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en patronen. Doordat de doeken klein en licht van gewicht zijn is dit ook een uitstekend cadeau voor de reisliefhebber. Ook voor baby’s is de hamamdoek geschikt als leuk kraamcadeau.

Wellness cadeau voor vrouwen #2 – Massageolie

Gewoon thuis genieten van een echte wellnesservaring? Dat kan met massageolie. Geef bijvoorbeeld massageolie als wellness cadeau aan je vriendin met een briefje erbij dat ze natuurlijk een heerlijke massage tegoed heeft van je. Elke geur heeft zijn eigen uitwerking. Zo zorgt lavendelolie voor diepe ontspanning terwijl dennenolie juist een opwekkende werking heeft. Ook leuk: een massage apparaat. Er zijn zowel elektrische massage apparaten als handmassage apparaten te koop. Vaak zijn deze gericht op een specifiek lichaamsdeel, zoals een massageapparaat voor de nek, rug of voeten.

Wellness cadeau voor vrouwen #3 – Waterfles

Een waterfles komt altijd van pas. Zo kan de ontvanger van de waterfles deze meenemen tijdens een wellness dagje en naar de sportschool. Maar bijvoorbeeld ook gewoon in de tas tijdens een dagje weg of mee op vakantie. Wil je jouw cadeau net wat persoonlijker en specialer maken? Laat de waterfles bedrukken met een persoonlijke boodschap of jullie motto. Er zijn onder andere waterflessen met een fruitfilter en robuuste waterflessen van plastic die tegen een stootje kunnen te koop.

Wellness cadeau voor vrouwen #4 – Aromadiffuser

Een aromadiffuser is een erg leuk wellness cadeau om bijvoorbeeld te geven voor een verjaardag of housewarming. Een diffuser verspreid een heerlijke lucht door het hele huis. Je kunt hier zelf verschillende etherische oliën bij uitzoeken. Deze oliën bevatten de Chi, de levenslust en essentie van de plant waaruit ze gewonnen zijn. Volgens het principe van aromatherapie draagt deze kracht en energie bij aan het welzijn en de levenskracht van degene die de oliën gebruikt. Een aromadiffuser kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *