Waxinelichthouders voor sfeervolle woondecoratie: voordelen en tips

By  |  0 Comments


Dat het buiten donker is in deze tijd van het jaar, is geen reden dat het dan binnen ook moet zijn! Juist nu het kouder is en de zon al vroeg onder gaat, kun je het in huis extra gezellig maken. Lichtjes, lekker eten, glas wijn erbij… Wij kunnen ons geen fijnere avond voorstellen. Waxinelichtjes zijn perfect om wat meer sfeer te creëren in huis, zelfs in de donkerste hoekjes. Maar hoe doe je dan nou op z’n mooist? Dat leggen we je uit.

Kies passende kleuren

Waxinelichthouders zijn ideaal om je interieur meer kleur te geven. Ze zijn klein en makkelijk in aanschaf, waardoor je er eindeloos mee kunt variëren. Kies vooral voor kleuren die goed matchen bij je interieur. Is dat strak en modern? Dan zijn waxinelichthouders in aardetinten een goede match. Ook wit en zwart doen het dan uitstekend. Heb je een warm, knus en gezellig huis? Dan kun je best een beetje kleur toevoegen, zoals goud, blauw of roze.

Ga voor een geurtje!

Heb je mooie waxinelichthouders gevonden? Dan kun je verder met de inhoud. Er bestaan veel verschillende soorten waxinelichtjes. Als je op zoek bent naar iets speciaals voor bijvoorbeeld de feestdagen, kies dan voor geurkaarsen. Niet alleen geven ze gezellig licht, ook verspreiden ze een heerlijke geur! Tegenwoordig zijn er veel fijne geuren op de markt en is er dus voor ieder wel wat wils te vinden.

Waxinelichthouders passen in iedere hoek

Vanwege de grootte of de nood voor een stopcontact is elektrische verlichting is vaak gebonden aan een bepaalde plek. Met waxinelichthouders is dat verleden tijd. Met waxinelichtjes vul je zelfs de donkerste hoekjes van het huis met vrolijk flakkerend kaarslicht. Dat zorgt ervoor dat jouw interieur op een stijlvolle en warme manier helemaal klaar is voor de feestdagen. Heerlijk toch?

Groepeer de waxinelichthouders

Een andere tip is om de waxinelichthouders bij elkaar in groepjes te zetten. Zo creëer je interessante hoekjes in huis. Zorg dat je bijpassende kleuren met elkaar combineert en dat je varieert in de hoogte van de waxinelichthouders voor een mooi geheel. Groepeer ze bijvoorbeeld op een mooi plateau. Zo komen ze nog meer tot hun recht.

Pak uit met bijzondere houders

Met bovenstaande tips lukt het je zeker om je huis op te vrolijken met vrolijke kaarslichtjes. Wil je hier wat extra’s aan toevoegen, pak dan uit met bijzondere waxinelichthouders van bijvoorbeeld uniek mondgeblazen glas.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *