Wat zegt de keuze van een damestas over jouw persoonlijkheid

By  |  0 Comments

Dat een damestas een outfit af kan maken en heel erg praktisch kan zijn, dat is iets wat alle vrouwen zeker zullen beamen. Maar nog een belangrijker iets wat het hebben van een damestas zo bijzonder maakt, is dat het de persoonlijkheid van een vrouw reflecteert. Met zoveel verschillende soorten en maten zegt de keuze voor welke damestas aan je arm hangt veel over iemand. Laten we een aantal types bekijken. Herken jij jezelf in één van deze types?

Zakelijk en toch stijlvol

Wanneer je een drukke baan hebt waarbij je je laptop altijd bij je wil hebben, is het hebben van een praktische damestas heel fijn. Ruim genoeg om je laptop mee te nemen, maar uiteindelijk wil het oog ook wat. Je zult het type zakelijk en toch stijlvol herkennen aan de kwaliteit van de dames tas die het heeft. Classy, but professional en grote kans dat je hoge ogen gooit bij een zakelijke meeting.

Altijd mee in de trend

Minimalisme is een duidelijke trend geweest van de afgelopen tijd en dat resulteerde ook in de piepkleine damestasjes die er te zien waren. Niet erg praktisch, maar wel ontzettend leuk om te zien en geheel in de mode. Eén ding is zeker, iemand met zo’n soort dames tas is erg modebewust en daar is vermoedelijk de tassenkast nooit onbemand.

Kwalitatief en praktisch

Een tas die jarenlang meegaat en waar ook nog eens alles in past wat je maar nodig kan hebben. Zo’n soort damestas valt in de categorie ‘praktisch en kwalitatief’. Je kunt er dan vanuit gaan dat je iemand bent die niet ieder jaar een nieuw tas uit wil zoeken en waarde hecht aan kwaliteit. Zoals we al zeiden, een dames tas vertelt soms meer over je dan dat je zelf denkt.

Verschillende stijlen

Maak jij het liefst geen keuze en ben jij van de uitspraak ‘the more the merrier’? Dan is het niet geheel onverwachts dat jij een speciale kast hebt voor al je tassen, waardoor je iedere dag met een nieuwe tas om je schouder kan hangen. Zo hoef jij nooit te kiezen en heb je altijd een tas paraat voor het juiste moment en de juiste outfit.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *