Metalen buttplugs; kwaliteit met extra mogelijkheden

By  |  0 Comments

Klassieke buttplugs hoeven we als het goed is niet meer uit te leggen. Voor velen is een standaard buttplug in het nachtkastje tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Wie denkt dat materiaalkeuze in buttplugs weinig verschil maakt heeft het trouwens goed mis.

Een metalen buttplug is zoals het woord eigenlijk al zegt een buttplug gemaakt van metaal. Naast de materiele eigenschappen heeft een metalen buttplug ook meer voordelen en mogelijkheden. Deze zullen we in deze blog daarom voor jou nader toelichten. Met een metalen variant van de klassieke buttplug heb je namelijk veel meer mogelijkheden om anaal verwend te worden.

Een solide buttplug voor meer stimulatie

Een solide buttplug voelt wezenlijk anders aan dan een zachte buttplug. Er is namelijk een groot onderscheid tussen solide en flexibele materialen waardoor het gevoel compleet anders is. Voor solide varianten kun je denken aan glas, acryl of metaal wanneer je een buttplug uitzoekt. Door de vaste eigenschappen van deze materialen wordt de kringspier gestimuleerd op een intensievere manier.

Wanneer de buttplug eenmaal in de endeldarm zit geeft dit ook een veel intenser gevoel. Mede door het zwaardere gewicht zullen de spieren in de endeldarm extra kracht bij zetten om de buttplug vast te houden. Je voelt hierdoor als het ware de buttplug constant stimuleren en voor veel gebruikers zorgt dit juist voor een extra fijn gevoel. Een zwaardere buttplug geeft daarom extra veel spanning.

Geschikt voor Temperature Play

Solide buttplugs, zoals een metalen buttplug, hebben de eigenschap dat deze gevoelig zijn voor temperatuurswisselingen. Zo is het mogelijk om een glazen of metalen buttplug te verwarmen of te verkoelen voor gebruik. De temperatuur wordt hierdoor langer vastgehouden waardoor je deze nog intern voelt tijdens het gebruik. Een hete buttplug wordt zo wel heel erg letterlijk.

Let wel altijd op dat verwarmen en verkoelen van de metalen buttplug op een veilige manier moet plaatsvinden. Verwarm de metalen buttplug met enkel met verwarmd water en zorg dat deze niet te heet wordt. Let ook goed op bij verkoelen van de metalen buttplug in de vriezer. Wanneer de temperatuur te laag is loop je namelijk ook kans op brandwonden.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *