Lippen opvullen met fillers? Dit moet je weten!

By  |  0 Comments

Het aantal (jonge) vrouwen die hun lippen willen opvullen met fillers is de laatste jaren enorm gestegen. Dit komt mede door bekentenissen van beroemdheden, zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, in de media. Er is dan ook een flinke stijging in het aantal behandelingen. Een behandeling voor lippen opvullen is geschikt voor iedereen die nooit echt happy is geweest met zijn of haar lippen. Fantaseer jij soms over vollere lippen? Je lippen laten opvullen met fillers kan jouw vollere lippen geven. Echter is deze cosmetische ingreep een grote stap, daarom is een goede voorbereiding er belangrijk. Om jou te helpen hebben we alles wat je moet weten in dit artikel voor je op een rij gezet.

Ga naar een specialist

Esthetische ingrepen hebben de laatste jaren veel negatieve lading gekregen. Dit kwam met name door overmatig gebruik en complicaties. Daarom is het voor jou belangrijk om te weten dat wanneer de techniek juist wordt toegepast een lipvergroting met fillers een veilig behandeling is. Ook is het mogelijk om je lippen helemaal naar jouw eigen wens aan te passen. Een geslaagde behandeling zorgt voor een natuurlijk mooi resultaat. Een aanrader is Betan Clinics. Deze kliniek behandeld in Groningen, Leeuwarden, Sneek, Emmen en Hoogeveen.

In Nederland is bestaat er vrijwel geen wetgeving over wie in staat is om vulstoffen te injecteren. Daarom adviseren wij om behandelingen in schoonheidssalons en kuuroorden te weerstaan. Het is namelijk enorm belangrijk om te kiezen voor een plastisch chirurg als behandelend arts. Via het BIG-register kun je gemakkelijk de specialisatie vinden.

Vraag naar het type vulmiddel

Een andere vraag die je de behandelende arts moet vragen is: welk type vulmiddel wordt er gebruikt? Deze vraag is helemaal niet gek. De meest gebruikte lipfillers bevatten hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Het is belangrijk om jezelf te verzekeren van een A-merk hyaluronzuur. Vraag bij de kliniek om een type vulmiddel waarvan de lange termijn effecten en kans op complicaties bekend zijn.

Lippen opvullen hoeft niet pijnlijk te zijn

Als je op internet op zoek gaat naar ervaringen van mensen die hun lippen op hebben laten vullen, dan lees je vooral dat deze behandeling erg pijnlijk is. Echter hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Met een verdoving op de juiste plek kan lippen opvullen bijna geheel pijnloos uitgevoerd worden.

Lipfillers van hyaluronzuur zijn te verwijderen

Als de behandeling juist is uitgevoerd dan zullen jouw lippen er natuurlijk en mooi uitzien. Echter geeft het je misschien een fijn gevoel als je weet dan lipfillers met hyaluronzuur eenvoudig op te lossen is. De hyaluronzuur kan met een enzym namelijk opgelost worden. Een stof dat bekend staat als hyaluronidase kan in je lippen geïnjecteerd worden om in één behandeling het vulmiddel te verwijderen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *