Het vinden van de juiste kledingkast

By  |  0 Comments


Welke vrouw wil dat nu niet, een grote kledingkast. Vrouwen hebben (in de ogen van hun partners) veel te veel kleding. Maar vrouwen vinden dat zij altijd nog wel wat nieuws kunnen gebruiken. Shoppen is van veel vrouwen een hobby en meestal vinden ze dan wel weer een nieuw shirt of een nieuwe broek. Deze kleding moet natuurlijk allemaal een plaatsje krijgen, dus een grote kledingkast is echt een must voor vrouwen. 

Inloopkast

Voor veel vrouwen is een inloopkast een droom. Hier moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben in jouw huis. Dit is bij veel mensen helaas niet het geval. Als je wel de ruimte hebt, kan je heel veel spullen kwijt in een inloopkast. Zorg voor goede verlichting in de kast, want dat is wel zo handig met alle kleding die daar ligt, dan weet je bijvoorbeeld zeker dat je een zwart shirtje pakt in plaats van een donkerblauw shirtje. Een inloopkast kan je ook helemaal indelen zoals jij wilt. Je kunt de kast dus aanpassen op jouw wensen. Als jij veel planken wilt, dan kan dat, maar als je liever veel plaats hebt om kleding op te hangen, dan kan dat ook. Alles is mogelijk.

Kast op maat of standaard kast

Bij heel veel meubelzaken en bouwmarkten kan je standaard kasten kopen. Dit zijn vaak bouwpakketten die je zelf in elkaar kan zetten. Helaas benutten deze kasten vaak niet alle ruimte die je hebt of ze zijn niet helemaal ingedeeld zoals jij het graag zou willen. Daarom is een kast op maat wellicht beter geschikt. Je kunt de kast helemaal zelf ontwerpen. Je kan alle ruimte in jouw kamer benutten en je kunt hem indelen zoals jij handig vindt. Het is uiteraard wel meer werk om zo’n kast te maken, maar dan heb je wel de kast die perfect is voor jouw kamer en kleding.

Schoenenkast

Een schoenenkast mag ook zeker niet ontbreken. Vrouwen kopen niet alleen veel kleding, maar bij elke outfit willen zij ook passende schoenen. Vrouwen hebben schoenen, laarzen, sandalen etc. in heel veel verschillende kleuren. Mannen zeggen vaak: “Je hebt toch al zwarte laarzen, waarom wil je dan nog een paar zwarte laarzen”, maar zij begrijpen het gewoon niet, wij vrouwen willen die nieuwe laarzen, omdat die een hogere hak hebben of een ander mooi accent. Om alle schoenen en laarzen goed op te kunnen ruimen, mag een schoenenkast zeker niet ontbreken. Als het mogelijk is, is het handig om deze vlakbij jouw kledingkast te plaatsen (of in jouw inloopkast). Op deze manier kan je de gehele outfit aantrekken en voor de spiegel bekijken. Als het nodig is, kan je dan heel makkelijk andere schoenen of laarzen aantrekken.

Accessoires

Uiteraard mogen accessoires ook niet ontbreken. Deze maken de outfit compleet. Denk bijvoorbeeld aan mooie sieraden, zoals een ketting of armband. Ook mogen sjaaltjes en riemen niet ontbreken en een handtas hoort er ook zeker bij! Ook voor deze spullen moet je ruimte bewaren in jouw kledingkast / inloopkast.

Veel succes met het zoeken van de perfecte kledingkast voor jouw spullen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *