Waarom je niet zonder Videoland abonnement kunt!

By  |  0 Comments


Videoland is al erg lang bekend: de streamingsdienst begon namelijk als videotheek. Een plek waar je naartoe ging om je favoriete films te huren tegen een vast tarief. Als je ervoor zorgde dat je de videoband terug gespoeld weer terug gaf dan kreeg je ook nog eens korting bij de volgende keer dat je een band huurde! Toen de DVD’s kwamen zullen de mensen die er werkten die grap vast te vaak hebben moeten horen. 

Ondertussen zijn we al weer een stuk verder in de tijd en streamingsdiensten zijn bijna niet meer uit ons leven weg te denken. Reguliere TV is iets wat steeds minder en minder gebruikt wordt. En dat is natuurlijk ook logisch: Met gemak kijk je nu je favoriete films of series op momenten die voor jou uitkomen.

Videoland is nu dus een streamingsdienst die onderdeel uitmaakt van RTL. Ze hebben een hele lading aan Nederlandse films en series. .. Maar ook als je liever internationaal kijkt kun je hier terecht. Maar waarom zou je juist voor Videoland kiezen? Wij geven je wat redenen:

1. Divers aanbod

Zoals eerder al gezegd: er staan verschillende, films, series en zelf cabaretshows op Videoland. Ook maakt RTL exclusieve content alleen voor videoland, denk hierbij aan Ex on The beach of A star is Born.

 

2. Er staat veel Nederlandse content op.

Videoland is dus van RTL. Het is dan ook niet raar dat er meer dan genoeg Nederlandse series en films op staan. Denk bijvoorbeeld aan GTST, een serie die je zelfs eerder kunt bekijken! Het kan allemaal en is supersimpel.

 

3. Unieke content

RTL maakt, zoals eerder aangegeven, ook series en films die exclusief op Videoland te bekijken zijn. Deze komen niet op TV of op een ander platform. Series zoals de Handmaid’s Tale zijn ook te bekijken op Videoland, waar een groot deel van Nederland met veel plezier gebruik van maakt.

 

4. De abonnementen zijn absoluut niet duur!

Naast wat er allemaal op staat, is de prijs die je ervoor betaald ook niet onbelangrijk, toch? Gelukkig hoef je hier geen goud geld voor te betalen. De eerste veertien dagen is de dienst gratis en daarna betaal je 8,99€ per maand! Je kunt op vier schermen tegelijkertijd kijken, en dus kun je videoland prima delen met anderen voor een kleine prijs!

 

5. Ook oude series of films terugkijken

Videoland staat dus bol van de series en films. Naast alle nieuwe en originele content kun je er ook terecht voor oudere content. Denk aan bijvoorbeeld de serie Zoop of Het Huis Anubis die een hele tijd terug op Nickelodeon kon kijken. Voor de jongere lezers onder ons een mogelijkheid om een nieuwe serie te kijken. Voor de ouderen een mooie trip down memory lane!

Benieuwd naar de beste films op videoland? Neem een kijkje op streamplaza!

 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *