Dit zijn de verschillende manieren om te roken

By  |  0 Comments


Je zult de vraag vast wel eens krijgen als roker: hoe rook jij? Er is namelijk meer dan één manier om te roken. Simpelweg kun je het in twee manieren verdelen, je blaast de rook direct weer uit of je rookt over de longen. Deze vraag kun je ook krijgen als je een e-sigaret in je handen hebt in plaats van een gewone sigaret. Want ook daarbij zijn er verschillende manieren om te roken. Er zijn drie verschillende soorten e-sigaretten. Je hebt direct to lung, mouth to lung en een combinatie van die twee. Wil je meer weten over deze verschillende soorten en manieren? Lees dan verder, wij vertellen je er meer over.

Direct to lung

Direct to lung is eigenlijk hetzelfde als over de longen roken. Het wordt vaak afgekort tot DL. Als je wel eens in een shishaclub hebt gezeten dan weet je hoe het is om veel damp te produceren. Ditzelfde effect heb je met direct to lung e-sigaretten, ook daar komt veel damp uit. Daarnaast zijn ze ook zeer makkelijk in gebruik. Maar waar komt die damp vandaan vraag je je misschien af. Die damp ontstaat doordat de vloeistof omgezet wordt en direct naar de longen gaat. Je longen zijn groot genoeg om te vullen met de damp en vervolgens blaas je dit weer uit. Een klein nadeel van de direct to lung e-sigaretten is wel dat de e-liquids sneller op raken, wat betekent dat je vaak nieuwe moet halen.

Mouth to lung

We hebben hierboven de direct to lung besproken, maar het kan zijn dat dit jouw voorkeur niet heeft. Gelukkig is er dus nog een andere manier om e-sigaretten te roken, mouth to lung. Deze manier wordt ook wel afgekort tot MTL. De damp komt hierbij niet direct in je longen, maar eerst in je mond. Je kunt dan zelf nog bepalen of je het alsnog over de longen laat gaan of dat je het direct uitblaast. Als je begint met een e-smoker zou dit een goede keuze kunnen zijn. Er zjin ook starterspakketten met meerdere keuzes, waardoor jij kunt bepalen wat het best bij jou past.

Meer weten?

Hopelijk heeft dit blog je wat meer geleerd over e-sigaretten. Als je toch nog meer informatie wil of nog vragen hebt kun je contact opnemen met een partij als Smokesmarter. De specialisten van Smokesmarter kunnen je alles vertellen over e-sigaretten. Deze webshop biedt behalve e-sigaretten ook andere benodigdheden als aroma’s en e-liquids aan.

Lees ook: Alles wat je moet weten over elektrisch roken

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *