Dit moet je weten over elektrisch roken

By  |  0 Comments


Je hebt er vast wel eens van gehoord, een elektrische sigaret. Dit wordt dan ook steeds vaker gebruikt als alternatief voor een normale sigaret. Maar het is dan wel handig om te weten hoe een elektrische sigaret werkt. Je wilt er namelijk niet later achter komen dat de e-sigaret niet is wat je had verwacht. Gelukkig gaan wij hier meer over vertellen in deze blog. Lees dus snel verder als je meer wilt weten.

We beginnen bij het begin

Om te weten wat een elektrische sigaret nou precies is, moeten we bij het begin beginnen. De term voor elektrische roken is anders dan de term voor normaal roken. De term voor normaal roken, is dan ook gewoon ‘roken’, maar voor een e-sigaret is dit ‘vapen’. Een elektrische sigaret start als je aan het mondstuk zuigt. Op dat moment gaat er een sensor aan die het verwarmingselement activeert. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de vloeistof verdampt. De damp wordt geïnhaleerd.

De verschillen

Het grootste verschil tussen een normale sigaret en een elektrische sigaret is de nicotine. Sigaretten hebben altijd dit verslavende stofje in de tabak zitten, maar bij een elektrische sigaret heb je de keus. Je kan namelijk ook liquids kiezen zonder nicotine. Hierdoor heb je wel het idee dat je rookt, maar zonder het verslavende stofje. Daarnaast is een ander verschil de smaakjes. Bij een e-sigaret kan je kiezen uit verschillende liquids, denk aan; watermeloen, vanille, koffie of menthol. Dit is bij een normale sigaret niet het geval.

De batterijen

Een elektrische sigaret is een sigaret die werkt op batterijen. Maar de batterij per e-sigaret kan verschillen. Je hebt batterijen die lang mee gaan, en met lang bedoelen we een gehele dag. Zodat je ze in de avond op kan laden. Maar er zijn ook batterijen die minder lang mee gaan. Als je een persoon bent die alleen elektrische rookt op feestjes, dan is een batterij met een kortere duur perfect.

Meer weten over een elektrische sigaret?

Wil je graag meer weten over een elektrische sigaret? Of heb je nog vragen voor dat je er een gaat aanschaffen? Neem dan gerust een kijkje op de website van bijvoorbeeld SmokeSmarter. Hier staat namelijk meer informatie over de verschillende smaken, de onderdelen, de batterij en de verschillende e-smokers. Als je nog meer vragen hebt, schroom dan niet om contact op te nemen met een van de experts.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *