Geslaagd verjaardagsfeest organiseren? 3 leuke ideeën!

By  |  0 Comments

Had jij al mooie plannen voor een verjaardagsfeest en gooit de coronacrisis roet in het eten? Juist in deze tijd moet je de mooie momenten vieren. Met deze 3 leuke ideeën maak jij er toch een leuke dag van, waarbij je de maatregelen respecteert. Of je nu 18 of 42 wordt: zo vier jij jouw verjaardag toch nog goed!

Verjaardagsfeest organiseren tip 1. Wees creatief met versieringen

De feestlocatie om je verjaardagsfeest te organiseren is in deze periode sowieso thuis. Je mag best wat extra aandacht aan de versieringen besteden voor een extra feestelijk gevoel. Originele inspiratie kun je bijvoorbeeld opdoen op Pinterest, maar wij hebben alvast wat tips. Plaats een grote order online waarbij je vrolijke ballonnen, slingers en confetti in huis haalt. Het is het leukst als je als huisgenoot of partner de jarige verrast met een heleboel ballonnen. Verstop deze bijvoorbeeld achter de slaapkamerdeur en maak deze vast met wc-papier of crêpepapier. Wanneer de jarige de deur opendoet, dan wordt hij of zij verrast met een stortvloed aan ballonnen. Hier kun je nog wat confetti achteraan schieten met een confettikanon. Morgen is er weer genoeg tijd om op te ruimen!

Verjaardagsfeest organiseren tip 2. Virtueel diner met vrienden

Jouw verjaardag vier je met een lekkere maaltijd en dito drankjes. Nodig al je vrienden uit om met jou samen te dineren, maar dan wel allemaal in de eigen keuken. Stuur iedereen een digitale uitnodiging met daarop de datum en de tijd om jouw verjaardag toch te kunnen vieren. Je kunt momenteel trouwens bij heel veel goede restaurants een maaltijd afhalen of laten bezorgen. Dit is ideaal als je geen zin hebt om op je verjaardag in de keuken te staan. Je haalt de lekkerste en meest uitgebreide feestmaaltijd gewoon in huis. Bel bijvoorbeeld je favoriete restaurant of pak helemaal uit met een sterrenmaaltijd als je in de buurt woont van bijvoorbeeld Rijks (Amsterdam), de Loohoeve (Schoonloo) of Zarzo (Eindhoven).

Verjaardagsfeest organiseren tip 3. Videoborrel

Waarschijnlijk ben je voor de vrijmibo ook al overgestapt op videobellen. Het is net even anders dan een opblaascafé huren, maar dat houden je vrienden dan nog tegoed. In plaats van een groot feest bij je thuis trommel je jouw vrienden en familie op om op een bepaalde tijd achter de laptop, telefoon of tablet te zitten. Naast even bijkletsen en proosten kan je als vrienden bijvoorbeeld een zelfgeschreven lied ten gehore brengen, samen een pubquiz spelen of iedereen opdragen om een item te laten zien dat je doet denken aan de jarige met daarbij een goed verhaal. Zo leer je elkaar nog beter kennen ook! Misschien heb je deze periode wel tijd besteed aan een nieuwe hobby en geniet je bij de borrel van je eigen zelfgestookte alcohol.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *