Zonder een complete renovatie je tuin een upgrade geven

By  |  0 Comments


De tuin is een prachtige plek. Misschien heb je geen tijd of geld om hem helemaal te renoveren. Gelukkig zijn er tal van kleine veranderingen en upgrades die ervoor kunnen zorgen dat je tuin er beter dan ooit uitziet, zonder te veel geld uit te geven en er wekenlang mee bezig te zijn. Een van de kleine veranderingen en upgrades die je kunt doen en die een groot verschil in je tuin zullen maken zonder dat je al te veel moeite hoeft te doen, is het aanschaffen van een tuinset. Een tuinset is de perfecte manier om je tuin op te fleuren zonder dat je een complete renovatie hoeft uit te voeren. Zoek bij het kiezen van een set naar een set die gemakkelijk te verplaatsen, eenvoudig te monteren, schoon te maken en op te bergen is. Je moet ook navragen wat je moet doen om de tuinset te onderhouden.

Voeg tuinverlichting toe om de sfeer te bepalen

Je hebt tal van mogelijkheden om je tuin te verlichten. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende buitenarmaturen, variërend van spots tot schijnwerpers en alles daartussenin. Elk armatuur heeft zijn eigen unieke kenmerken, dus het is belangrijk dat je de juiste kiest voor je behoeften. Verlichting is een integraal onderdeel van elk tuinrenovatie project omdat het kan helpen sfeer te creëren en de sfeer kan scheppen voor het ontvangen van gasten. Daarnaast kun je hier heerlijk ontspannen op een zomeravond terwijl je met je gezinsleden op de loungeset tuin zit. Veiligheid moet de hoogste prioriteit hebben als het gaat om het installeren van buitenverlichting. Zorg ervoor dat alle elektrische bedrading voldoet aan de vereisten en volg de installatie instructies van de fabrikant zorgvuldig op.

Oude potten schilderen

Verf je oude potten met een andere kleur. Je kunt spuitverf of een penseel gebruiken om in een accentkleur te schilderen en ze nieuw leven in te blazen. Probeer indien mogelijk de bestaande kleuren van je tuin aan te passen, zodat de geverfde potten niet als pijnlijke duimen uitsteken. Als je wat oude plantenbakken in de tuin hebt staan, geef ze dan een nieuw leven door toppen toe te voegen. Snijd eenvoudig gaten in hun bodems zodat ze zelfstandig kunnen staan, en maak dan wat karton of hout vast met lijm of spijkers. Je kunt oude plantenbakken ook gebruiken als vazen ​​voor planten. Gebruik ze als plantenbakken in je tuinbedden in plaats van nieuwe te kopen in winkels. Dit is vooral handig als je meer verticale ruimte wilt creëren, omdat je dan grotere planten kunt laten groeien dan normaal!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *