Tips voor het vinden van de perfecte spijkerbroek

By  |  0 Comments


Welke spijkerbroek past nou goed bij jou? Sommige mensen vinden dit heel erg lastig om te zeggen en nog moeilijker om een passende spijkerbroek te vinden. Vind jij het moeilijk om een perfect passende spijkerbroek te vinden? Wij hebben in dit artikel handige tips voor je verzameld. Lees snel verder hoe je de perfecte spijkerbroek voor jouw lichaam kunt vinden.

Wat is jouw maat?

Voordat je een goede spijkerbroek kunt vinden, zal je eerst jouw maat moeten weten. Je weet jouw maat door jouw heupbreedte en beenlengte op te meten. Deze zijn allebei erg belangrijk bij het vinden van jouw spijkerbroek. Je kunt dit zelf opmeten, maar je kunt het ook laten opmeten door een professional. 

Elke spijkerbroek is anders

Heb je in het ene merk maat 42? Dan is het niet altijd vanzelfsprekend dat je in een ander merk dezelfde maat hebt. De maten kunnen erg verschillen bij spijkerbroeken. Daarom is het altijd belangrijk om de spijkerbroek goed te passen om er zeker van te zijn dat de broek jou ook past.

Verschillende soorten spijkerbroeken

Er zijn heel veel verschillende soorten spijkerbroeken. Zo zijn er spijkerbroeken met stretch, maar ook spijkerbroeken zonder stretch. Je vindt lange spijkerbroeken en korte en daarnaast heb je spijkerbroeken die hoog bij de heupen zitten of lager. Voor elk lichaam is er wel een pasvorm te vinden die goed bij je lichaam staat en ook nog eens erg comfortabel draagt. Ga eens een aantal verschillende type spijkerbroeken passen om te kijken welk type het best bij jou past. Probeer ook eens een andere pasvorm dan die je normaal altijd draagt.

Kleuren

Spijkerbroeken zijn in principe blauw, maar je hebt daar veel verschillende tinten in. Ook heb je zwarte spijkerbroeken. Door verschillende tinten te passen, kun je bekijken welke het beste bij jouw stijl past. Ga jij liever voor een lichte spijkerbroek, of is een donkere spijkerbroek meer wat voor jou?

Altijd goed

Een spijkerbroek is altijd goed en daarom is het ideaal om er minimaal één in je kast te hebben hangen. Door te kiezen voor bekende merken zoals Red Button, G-Star of Brams Paris is de kans groot dat je een jeans koopt met uitstekende pasvorm. Vooral de Red Button jeans zijn ongelooflijk populair en staan bekend om het hoge draagcomfort. De collectie bestaat uit veel diverse modellen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *