5 Creatieve ideeën om iemand op afstand te laten weten dat je aan hem/haar denkt

By  |  0 Comments


Als je niet om de hoek woont van je dierbare, is het soms moeilijk om te laten blijken dat je aan ze denkt. Misschien ben je ver weg van je partner, familie of vrienden, maar dat betekent niet dat je niet op creatieve manieren kan laten zien dat je om ze geeft. In deze blogpost delen we vijf ideeën om iemand op afstand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Lees verder en laat je inspireren.

1. Taart sturen per post 

Hoe leuk is het om je dierbare te verrassen met zoete post? Stuur taart door de brievenbus aan je dierbare om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Taart versturen per post is erg makkelijk om te doen. En geen zorgen, je taartje komt helemaal heelhuids aan. Versier hem, zet er een leuke boodschap op of doe er een leuk kaartje bij om jouw kleinigheidje helemaal af te maken.

2. Stuur een fysiek cadeau

Een cadeau per post is een mooie manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je zou denken aan dingen als een mooie kaart, een boek, een gepersonaliseerde mok of een doos met lekkernijen. Het belangrijkste is dat je iets kiest dat past bij de persoon en zijn of haar interesses. Het de moeite waard om te onthouden dat het geven van een fysiek cadeau meer betekenis heeft dan een bericht via social media.

tips om te laten weten dat je aan een geliefde denkt

3. Plan samen een online activiteit

Samen naar een feestje of borrel gaan als je ver van elkaar bent, is een lastige opgave. Gelukkig zijn er alternatieven. Je zou bijvoorbeeld samen kunnen koken via videostreaming kanalen zoals Zoom of Skype, of online spelletjes spelen samen met vrienden. Je kunt zelfs samen een online training volgen, zoals yoga of koken, zodat je jezelf blijft ontwikkelen en je ook gelijk samen bent.

4. Stuur regelmatig een spraak- of tekstbericht

Eenvoudige dingen zoals regelmatig even laten weten dat je aan iemand denkt betekent al veel. Stuur een spraakbericht en laat je stem horen, of stuur juist een e-mail of kaartje als je van schrijven houdt. Combineer dat met een afbeelding of een leuk Gifje en breng een lach op iemands gezicht.

5. Maak een zelfgemaakt cadeau of kaart

Een uniek en persoonlijk cadeau is altijd goed. Maak dus zelf een cadeau of kaart en stuur deze op. Weet je niet goed wat je moet maken? Denk eens aan het bakken van koekjes, het maken van sieraden, schilderen of het maken van een fotocollage. Er zijn veel tutorials online te vinden voor ideeën die binnen elk budget passen.

Er zijn zoals je ziet tal van creatieve manieren om iemand op afstand te laten weten dat je om hem of haar geeft. 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *