7 ideeën voor een origineel cadeau met foto

By  |  0 Comments


Het is leuk om unieke en leuke cadeaus te geven voor een bijzondere gelegenheid. Je wilt natuurlijk niet telkens met een zelfde (soort) cadeau aankomen. Het is immers gewoon leuk om een cadeau te geven dat niet iedereen geeft. Een gepersonaliseerd of speciaal ontworpen cadeau doet het altijd goed. Dus wat denk je van onderstaande voorbeelden van unieke fotogeschenken. Kijk snel verder en doe inspiratie op voor een uniek cadeau.

Magische mok

Wil je een niet al te groot cadeau geven, maar wel iets leuks voor bijvoorbeeld iemands verjaardag of om iemand te bedanken? Dan is deze magische mok een goede optie! Als je de beker ziet, lijkt het niet heel origineel. Echter, is het geen eenvoudige, standaard mok, want wanneer degene voor wie het cadeau bestemd is er een heerlijke kop thee of koffie uit gaat drinken, zal er een leuke zelfgekozen foto tevoorschijn komen! Superleuk voor iemand die van thee of koffie drinken houdt. Voeg nog een lieve tekst toe en klaar is je cadeau.

Chocolade met foto

Wie houdt er niet van; iedereen is toch dol op chocolade?! En twee keer zo groot is de verrassing als de chocolade in de smaak valt en je een leuke foto op de koop toe krijgt? Zeker een leuk cadeau om te geven. De chocolade is ook nog een echte Belgische chocolade, dus daarmee kun je de plank bijna niet meer mis slaan. Hoe dat gaat De foto wordt afgedrukt door eetbare inkt op een witte laag chocolade te ‘plakken’ met daaronder een basis van melkchocolade. Klinkt heerlijk!

Kookliefhebbers

Heb je kookliefhebbers om je heen en wil je hen graag iets origineels geven, origineler dan kookgerei of een standaard kookboek? Maak dan van dit hele leuke receptenboekje een mooi cadeau voor een vriendin of je partner, je moeder of je vader. In het recepten boekje kan de ontvanger al haar of zijn recepten opschrijven en er staat nog een leuke foto op van diegene ook. Een receptenboekje met recepten om nooit meer te vergeten dus!

Tegeltje met foto

Dit is een aanrader om te geven aan vrienden of familieleden. Een foto tegeltje met een spreuk of gewoon een erg leuke foto erop. Je kunt ook verschillende tegeltjes bestellen en hier een collage van maken. Ook een tegeltje bestellen is online eenvoudig te realiseren!

Flip smartphonehoesje

Voor de liefhebbers en eeuwige smartphone gebruikers: Altijd handig en origineel om een hoesje te krijgen maar dan met foto. Ook handig om niet te verwarren met iemand anders zijn telefoon. 

Memoryspel

Maak een origineel en super leuk memory spel. Maak foto van het hele gezin of de hele familie en maak hiervan de memory kaartjes. Bij deze versie van het memory spel kun je kiezen uit vijftien verschillende foto’s. Heel leuk voor zowel jong als oud! Ook voor opa of oma! 

Fleecedeken

Voor mensen (vaak de vrouwen) die het gauw koud hebben: een deken om warm te blijven met daarop een leuke, lieve of grappige foto. Deze fleecedeken is zeker een geweldig origineel cadeau Ideale om te geven voor Moederdag of een verjaardag. Zeker voor de moeders, het is een praktisch, warm en liefdevol cadeau waardoor zij het altijd lekker warm heeft en wordt herinnerd aan jouw liefde voor haar. Een bijzonder cadeau! 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *