Waarom je een springkussen moet huren voor jouw tuinfeest

By  |  0 Comments

Haren vliegen om je gezicht, je voelt je zo licht als een veertje. Met een grote glimlach spring jij op en neer. Wie zegt dat een springkussen alleen leuk is voor kinderen heeft het mis. Want een springkussen mag niet ontbreken op jouw tuinfeest.

Met vrienden en familie samen in de tuin, een heerlijk muziekje en lekker eten. Maar denk ook aan het entertainment.

Springkussen huren #1 – Alle vormen en alle maten

Het maakt niet of je een grote of een kleine tuin hebt. Het fijne aan een springkussen is dat het deze in verschillende formaten te verkrijgen is, dus ook voor verschillende omgevingen. Maar heb je een grote tuin die vol staat met statafels voor het tuinfeest? Dan kun je ook heel gemakkelijk een kleinere variant huren. Een springkussen huren is dus erg leuk voor je tuinfeest. Wist je ook dat ze vaak in verschillende vormen er zijn? Denk aan een piratenkasteel, een Western Saloon of een paleis met glijbaan.

Springkussen huren #2 – In weer en wind

Je kunt lekker met de blote voetjes op het springkussen. Dat is toch heerlijk. De wind die om je heen waait geeft de verkoeling, maar de intensiteit houdt je ook lekker warm. Wie denkt dat een springkussen alleen lekker is in de zomer heeft het mis. Gelukkig kun je ook springkussens huren met een dak erboven. Dus een beetje miezerregen hoeft de pret dan niet te drukken. De volwassenen kunnen blijven kletsen onder de overkapping of in het huis, maar de kinderen kunnen buiten blijven spelen. Want dankzij zo’n kussen met dak blijven zij lekker droog.

Springkussen huren #3 – Lachen, gieren, brullen en zweten

Een springkussen klinkt als een kinderactiviteit en het is zeker heel veel pret. Maar het is ook veel meer dan dat. Op zo’n kussen rondspringen gaat je namelijk niet helemaal in de koude kleren zitten; je gaat er flink van zweten. Dat is zeker niet erg, want tussen alle  pret door zit je toch gewoon een beetje te sporten. Dat is twee vliegen in een klap.

Springkussen huren #4 – Geschikt voor jong en oud

Een springkussen alleen voor kinderen? Echt niet! Want hoewel de kinderen er als eerste op springen, waag jij ook wel een sprongetje. Ook voor volwassenen blijft een springkussen geweldig op een tuinfeest. Je voelt toch weer even kind en die momenten mag je jezelf niet ontnemen. Laat de kinderen maar even kijken hoe het moet! Zit die achterwaartse salto er nog in?

Lees hier nog 5 leuke ideeën voor een tuinfeest.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *