Welke seksspeeltjes moet je in ieder geval hebben

By  |  0 Comments


Het is leuk om een fijn seksleven te hebben. Dit hoef je niet alleen maar van je partner af te laten hangen. Sterker nog, het is zelfs een goed idee om vooral op zoek te gaan naar wat je zelf fijn vindt. Dat betekent dus ook dat het goed is om de nodige seksspeeltjes erbij te halen. Die kan je vinden wanneer je kijkt wat er allemaal in het assortiment van Beterinbed.nl te vinden is. Daar vind je alles wat je zoekt. Wat moet je dan in ieder geval hebben?

Het ideale speeltje voor de man

Laten we beginnen met het ideale speeltje voor de man. Daarvoor komt eigenlijk maar één item echt in aanmerking. Het gaat dan natuurlijk over de pocketpussy. Een vagina die je altijd bij je kan hebben, is natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Dat is nog eens iets anders dan dat je de hand aan jezelf slaat. Het is juist fijn om de echte ervaring te hebben. Er zijn wel meerdere soorten modellen te vinden. Dat maakt ook dat je altijd kan vinden wat bij jou past.

Het ideale speeltje voor de vrouw

Het is wat gebruikelijker voor vrouwen om speeltjes erbij te gebruiken. Dit lijkt ook wat meer geaccepteerd te worden. Zo is het bijvoorbeeld geen geheim dat eigenlijk elke vrouw er beter van wordt wanneer er een vibrator in of op het nachtkastje ligt. Of dit nu een vrouw alleen of in een relatie is, maakt dan geen verschil. Ook voor de vibrator geldt dat elk model te krijgen is, zodat er altijd wel iets te vinden is wat bij je past. Ben je benieuwd naar de beste seksspeeltjes voor een vrouw? Bekijk ze hier.

Het ideale speeltje voor samen

Wanneer je kijkt naar een speeltje voor samen, dan moet dat wel iets zijn waar je allebei plezier aan beleeft. Het is dan ook goed om te kijken naar wat je bijvoorbeeld kan doen om wat meer te experimenteren. Het is wel heel leuk om te experimenteren met bondage. Je kan daar heel veel mee doen wanneer je daar de juiste sets voor koopt. Die zijn er voor beginners, maar ook voor stellen met al wat meer ervaring. Deze speeltjes zijn hier dus ook perfect bruikbaar voor.

Andere mogelijkheden dan speeltjes

Wil je het leuk maken, dan zijn er meer dingen dan alleen speeltjes waarmee jullie aan de slag kunnen gaan. Denk dan bijvoorbeeld aan het gebruik van massageolie. Of denk aan het gebruik van eetbaar ondergoed. Het is natuurlijk wel heel leuk om allerlei nieuwe dingen te proberen. Dat geldt zeker wanneer ze zo laagdrempelig zijn. Alleen al om die reden moet je dit dus zelf ook eens een keer een kans geven. Het plezier in bed zal er al snel veel groter van worden.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *