Zo zorg je voor extra plezier in de slaapkamer

By  |  0 Comments


Er zijn verschillende manieren om extra plezier te ervaren in de slaapkamer. Zo introduceer je een seksspeeltje of trek je een leuk pakje aan. Toch lijkt zoiets introduceren soms makkelijker gezegd dan gedaan. Ook zijn er hele simpele zaken waar je misschien niet eens over nadacht die voor extra plezier zorgen. Ben je benieuwd naar hoe je voor extra plezier zorgt in de slaapkamer? In dit artikel laten wij het je weten.

Gebruik glijmiddel

Een simpele, maar hele werkzame tip voor meer plezier in de slaapkamer is glijmiddel. Gebruik glijmiddel om de seks een stuk fijner en minder pijnlijk te maken. Vooral bij vrouwen duurt het soms wat langer voordat ze vochtig worden, wat overigens heel normaal is. Naast voorspel helpt glijmiddel je hier een handje bij. Glijmiddel helpt je dus eigenlijk op weg, waardoor je sneller en meer plezier ervaart in de slaapkamer.

Plezier in de slaapkamer begint opruimen

Hoewel een schone slaapkamer niet direct gekoppeld is aan seks, is een opgeruimde slaapkamer toch heel belangrijk voor je seksleven. Geen hoopjes kleren in iedere hoek van de kamer, geen verdwaalde vaat of schoenen die niet in de slaapkamer horen. Ruim deze spullen op en maak je bed op. Een opgeruimde kamer en een schoon bed zijn veel meer uitnodigend om de passie te delen.

Creëer een goede sfeer

Naast een opgeruimde slaapkamer is een algemene goede sfeer creëren ook erg belangrijk voor meer plezier in de slaapkamer. Laat de telefoons en laptops uit de slaapkamer zodat niemand je stoort. Laat ook de televisie uitstaan. Zorg er ook voor dat je kinderen of huisdieren als je die hebt niet binnen kunnen wandelen. Hierdoor heb je meer focus op elkaar en geniet je meer van het moment. Steek wat kaarsjes aan en een muziek op de achtergrond om het éxtra romantisch te maken.

Speeltjes bij de seks

Iets anders wat je seksleven een enorme boost geeft, zijn seksspeeltjes. Voor veel stellen is het spannend op dit voor het eerst te gebruiken tijdens de seks, maar je ervaart met een seksspeeltje extra plezier in de slaapkamer. Er zijn ontzettend veel soorten seksspeeltjes. Zo is een vibrator erg populair, omdat deze de vrouw ook helpt met makkelijker klaarkomen.

Zoals je ziet zijn er een hoop manieren om extra plezier in de slaapkamer de creëren. Probeer één of meerdere van deze genoemde tips, zodat je meer plezier in de slaapkamer ervaart.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *