Populaire jeans in 2019; met deze spijkerbroeken ben je hip en trendy!

By  |  0 Comments

De geschiedenis van de spijkerbroek gaat terug tot voor 1872. In dat jaar kreeg Levi Strauss, de eerste maker van demin broeken, van een kleermaker de tip om de zakken van zijn broeken te verstevigen met klinknageltjes. Vooral mijnwerkers, boeren en cowboys waren razend enthousiast over deze eerste echte spijkerbroeken. Bijna 150 jaar later is de spijkerbroek nog steeds ontzettend populair. Ook in 2019 is de broek niet weg te denken uit onze garderobben. De laatste decennia zijn er echter veel verschillende type spijkerbroeken op de markt gekomen. Een model dat het ene jaar nog hip kan zijn, kan het volgende jaar eigenlijk niet meer gedragen worden. Om bij te blijven met de laatste mode op het gebied van spijkerbroeken zetten we daarom de laatste trends voor je op een rij. Met deze 5 type spijkerbroeken ben je hip en trendy in 2019!

De wijde jeans

In 2018 waren de rechte boyfriend jeans erg trek. In 2019 gaan we nog een stapje verder met de (super) wijde jeans. Deze spijkerbroeken zijn niet alleen wijd aan de onderkant, maar ook bovenaan. Onder andere ontwerpers Jeremy Scott en Lisa Hahnbueck introduceren in 2019 een hippe wijde jeans.

Even wennen: de acid wash jeans

Wie niet graag wil opvallen zal deze trend waarschijnlijk niet omarmen. Want eerlijk is eerlijk, aan de acid wash jeans moet je even wennen. Hij doet erg denken aan de foeilelijke broeken die je als kind soms, met het schaamrood op je kaken, aan moest naar school. Popsterren en modekenners omarmen de acid wash spijkerbroek echter massaal. Kwestie van tijd tot het grote publiek hem ook gaat dragen in 2019!

Spijkerbroeken van eigen bodem

De juiste jeans voor jou, is vooral een broek met een goede pasvorm. Veel geld uitgeven aan een dure broek, die niet perfect past, is zonde. Kiezen voor een jeansmerk van eigen bodem is daarom ook in 2019 een goed idee. Wie op zoek is naar een hip en betaalbaar alternatief, komt dan al snel terecht bij Brams Paris jeans. Dit Nederlandse jeansmerk bestaat al ruim 40 jaar en onderscheidt zich door haar perfecte pasvormen en schappelijke prijzen!

Skinny jeans voor mannen mogen nog steeds

Niet alle vrouwen zijn er even enthousiast over, maar ook in 2019 blijft de skinny jeans hip. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportieve look, met een blauwe skinny met opgerolde pijpen. Wie meer van een wat donkere rock en roll look houdt, gaat voor een egale strakke skinny jeans. Wat je stijl ook is, je mag hem in 2019 combineren met een skinny spijkerbroek!

Welk type spijkerbroek is jouw lievelings? Laat het hieronder weten in een reactie!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *