Een onvergetelijke meidenavond organiseren; 6 leuke ideeën

By  |  0 Comments

Vroeger deed je het misschien heel vaak: een logeerpartijtje met je vriendinnen. Maar ook als je de achttien al gepasseerd bent is het superleuk om samen met je vriendinnen thuis leuke dingen te doen, bijvoorbeeld voordat je uitgaat. Hieronder zes leuke ideeën voor een onvergetelijke meidenavond.

1. Zoek leuke films uit

Een meidenavond is natuurlijk niet compleet zonder een leuke chick flick. Netflix en Videoland staan er vol mee, kies daarom een paar leuke films uit om te kijken. Denk aan klassiekers zoals Mean Girls en Grease, maar er zijn ook een hoop leuke nieuwe films!

2. Zorg voor een thuis spa

Niets is leuker dan lekker tutten met vriendinnen. Neem dus allemaal je favoriete maskertje, nagellak en verzorgingsproducten mee voor een complete thuis spa. Zo kun je even heerlijk ontspannen tijdens het kijken van de film. Als je na het meidenavondje nog uitgaat kun je elkaar ook leuk opmaken!

3. Fotoshoot voor Instagram

Als je behoefte hebt aan nieuwe foto’s op je Instagram feed is dit de uitgelezen kans voor een uitgebreide fotoshoot met je vriendinnen. Zorg voor een leuke achtergrond, een paar extra outfits en mooie make-up. Je vriendinnen zullen altijd eerlijk zijn en kunnen goede instructies geven voor de verschillende poses. Je kunt ook naar buiten gaan om een tof muurtje uit te zoeken om als achtergrond te gebruiken.

4. Maak lekkere cocktails

Een goede cocktail is altijd lekker, vooral als je er samen met vriendinnen van kunt genieten. Je kunt bijvoorbeeld een gin en tonic-proeverij houden door allerlei soorten tonic en gin te bestellen. Garneer het met een stukje limoen of komkommer, of doe eens avontuurlijk door bijvoorbeeld tijm of gember toe te voegen. Voor de meiden die geen alcohol drinken kun je natuurlijk lekkere mocktails maken.

5. Serveer lekkere hapjes

Tijdens een ontspannen avondje zijn de hapjes natuurlijk één van de belangrijkste dingen. Je kunt je vriendinnen vragen allemaal wat mee te nemen, bijvoorbeeld een combinatie van zoete en hartige dingen. Maar als je echt geen zin hebt om iets te regelen kun je ook lekker lui online pizza’s of sushi bestellen.

6. Zing de longen uit je lijf met karaoke

Bij je vriendinnen voel je je het meeste op je gemak, dus je kunt lekker losgaan met de karaoke. Er zijn allerlei sites en YouTube videos waar je de standaard hits zonder vocalen kunt vinden. Zorg voor een microfoon of haarborstel en maak er een spectaculaire show van. Gegarandeerd hilarisch!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 2   Gemiddelde:  3/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *