Moederdag 2019: 4 leuke moederdaggeschenken

By  |  0 Comments

Nog even en het is weer Moederdag. Wij vieren dit traditioneel op de tweede zondag van mei. Op die dag spelen de moeders de hoofdrol. En dat begint al op jonge leeftijd. Wie kent het niet, mooie knutselcadeautjes gemaakt door jouw lieve zoon of dochter. En als ze op een leeftijd komen dat ze niet meer van knutselen houden, krijg je een lekkere douchegel of een gezellig tijdschrift. Als jij nu zelf je moeder ook eens in het zonnetje wilt zetten op Moederdag, waar kun je dan aan denken?

1. Bloemenzee

Wie kent de aloude slogan ‘Bloemen houden van mensen’, niet? Deze slogan wordt al jaren niet meer gebruikt maar toch dekt ze nog wel de lading. Met bloemen zeg je dat je iemand wilt bedanken. Bijvoorbeeld omdat jouw moeder jouw moeder is. Er is altijd een boeket dat past bij haar! Houdt ze van weelderig en wild, dan is een enorm groot veldboeket een prachtig cadeau. Is jouw moeder meer het klassieke type? Kies dan voor een mooi boeket met rozen. Met bloemen voor je moeder is van alles mogelijk!

2. Stedentrip voor 2

Als je je moeder echt eens in het zonnetje wilt zetten kies je voor een reisje voor 2. Door samen een paar dagen weg te gaan weet je zeker dat jullie helemaal kunnen bijpraten. En samen leuke dingen doen en zien! Daarmee bouw je gedeelde herinneringen op en dat is kostbaar. Denk eens aan een leuke stedentrip of een weekendje in een Bed & Breakfast. Nederland is natuurlijk leuk maar misschien vind jij wel een plekje buiten Nederland waar jullie samen kunnen genieten!

3. Zomers geschenk

Als het moederdag is, laat de zomer niet lang meer op zich wachten. Het is dan ook leuk om met jouw cadeau daar op in te spelen. Waar houdt je moeder van? Als ze een zonaanbidster is, is een mooie hamamdoek een leuke geschenk. Als ze houdt van een verfrissend drankje stelt ze het vast op prijs als je haar een ‘do-it-yourself- icetea set geeft. Natuurlijk zorg je ervoor dat in jouw pakket alle benodigdheden bevat. Zeker weten dat jij bij je volgende bezoek een homemade icetea geserveerd krijgt!

4. ‘Crea Bea’ cadeau

Als jij vroeger veel hebt geknutseld met jouw moeder, heb je dikke kans dat jouw moeder een fröbel moeder is. Ze heeft vast heel veel creatieve hobby’s. Laat je dan eens gaan in de hobbywinkel of de wolwinkel. Haken en breien is hip en hot. Er zijn dan ook veel leuke patronen voor sexy sjaals of stoere woondekens. Een leuk pakket met alle benodigdheden voor een leuke deken valt dan vast in de smaak bij haar. Een hele nieuwe hobby is handletteren. Het lijkt een beetje op het ouderwetse kalligraferen maar dan 3.0. Ook leuk: laat chocolade bedrukken met een lieve boodschap. Op internet is er veel inspiratie te vinden over al deze leuke bezigheden. Laat je lekker inspireren en kies iets wat bij jouw lieve mams past!

Hoewel Moederdag van oudsher een traditie is uit de Verenigde Staten, vieren wij het in Nederland ook al sinds de jaren 20 uit de vorige eeuw. Een mooie traditie! We zetten alle sterke, lieve en onmisbare moeders in het zonnetje. Het hele jaar staan zij klaar voor jou, ook al ben je allang zelf moeder. Verwen op deze speciale dag jouw moeder en laat je zelf verwennen door jouw kinderen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *