De 3 lifestyletrends van deze zomer

By  |  0 Comments


Lifestyle kan staan voor mode, maar ook voor sporten en in de zomer is het gebruikelijk om een terrasje te pakken. In dit artikel beschrijven wij 3 lifestyletrends die met dit alles te maken hebben. Van het drinken van mocktails na een float fit training, terwijl er grote, vierkante zonnebrillen met kleine, gekleurde tasjes gedragen worden. Lees snel verder om meer te weten over de trends van de zomer!

1.      Niet mokken, maar mocktails

Wanneer wij denken aan de zomer, dan denken wij aan cocktails. Een van de lifestyletrends van deze zomer is het drinken van mocktails. Het woord ‘mock’ in het Engels staat voor ‘nep’. Mocktails zijn cocktails, maar dan “nep” en dus van alcoholvrije drank. Handig voor wanneer je fris en fruitig wakker wilt worden zonder een kater. Ook voor wanneer je bezig bent met een gezonde levensstijl, want: minder suiker, minder calorieën en meer energie. Of voor wanneer je de BOB bent. Behalve handig, ook verrukkelijk. Ondanks dat mocktails staat voor ‘neppe cocktails’, doen deze alcoholvrije drankjes namelijk zeker niet onder voor de alcoholische variant, omdat naast het aanbod, de kwaliteit ook steeds beter wordt.

2.      Fashion zomertrends

Wanneer wij denken aan lifestyle, dan denken wij aan mode. Een van de modetrends van deze zomer is het dragen van grote, vierkante zonnebrillen. En ja, ook hiervoor geldt: hoe groter, hoe beter. Bijkomend voordeel van zo’n grote, vierkante zonnebril is dat je ogen beter beschermt zijn tegen de Uv-straling. Een andere zomertrend is het dragen van kleine, gekleurde tasjes. Zie het als een manier om die grote, vierkante zonnebril mee te compenseren. Met zo’n tasje, die er in alle kleuren van de regenboog te vinden is, creëer je een zomerse, vrolijke look. Maak je outfit compleet door schoenen met een brede zool te dragen, of dat nou gympen, slippers of sandalen zijn. Bewaar alle items wel, ook al is deze zomer straks voorbij. Het leuke aan modetrends is namelijk dat ze ooit wel weer een keer terug komen.

3.      Float je fit

Wanneer wij denken aan lifestyle, dan denken wij ook aan sporten. En wanneer wij denken aan sporten in de zomer, denken wij aan het liefst iets met water. Vergeet aqua joggen of suppen. Float fit is een van de sporttrends om deze zomer in de gaten te houden. Float fit is een hoog intensieve body work-out, waarbij er oefeningen worden uitgevoerd op een drijvende plank in het water. Het leuke van float fit is dat je deze activiteit in een groep doet, waarbij iedereen door het doen van genoemde oefeningen voor golven zorgt. Hierdoor ben je voortdurend op zoek naar evenwicht. Zo werk je niet alleen aan je core, maar haal je ook een hoge vet- en calorie verbanding. Wie wil dat nou niet tijdens een periode waarin je veelal weinig verhullende kleding draagt?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *