Koopjes jagen? Deze 5 tips zijn onmisbaar!

By  |  0 Comments


Het lijkt nog ver weg, maar het is nooit te vroeg om je op Black Friday voor te bereiden. Of je nu voor het eerst de koop-gekte van deze super sale dag gaat trotseren of jezelf al beschouwt als een echte Black Friday-veteraan, deze 5 tips zullen je helpen om je voor te bereiden op de grootste shop dag(en) van het jaar!

1. Beslagen ten ijs komen

Op Black Friday zelf zie je soms door de bomen het bos niet meer. De mooiste stofzuigers, de grootste flatscreen tv’s, de populairste laptops… Zo veel korting op zo veel producten, waar moet je beginnen?! De dagen voor Black Friday wordt er vaak al flink geadverteerd met de kortingen. Check dus je brievenbus, mailbox enhet internet voor updates over fikse kortingen, maak een lijst van de dingen die je wilt kopen en waar en stippel je route uit voor de dag zelf. Dit zal een hoop tijd besparen op de dag zelf.

2. Weersta de verleiding

Met zo veel mooie aanbiedingen is het natuurlijk niet gek… Je zult in de verleiding komen om veel meer te kopen dan je eigenlijk zou willen, en dat is precies waar retailers op hopen. In 2020 werd  er 10% meer verkocht op Black Friday ten opzichte van 2019. Deze trend zet zich al jaren voort en het is dus waarschijnlijk dat ook op Black Friday 2022 het ene na het andere verkoop record zal worden verbroken. De beste manier om binnen je budget te blijven is door een lijstje te maken en je aan dat lijstje te houden, zo vermijd je onnodige impulsaankopen.

3. Check, check, dubbel check

Deze tip is vooral voor de dare-devils die het wagen om de drukte van de stad te trotseren op Black Friday. Check alles voor je weggaat. Is je smartphone opgeladen? Niet alleen handig om alle kortingen online te blijven volgen maar ook om een spelletje te spelen terwijl je in de rij van de kassa staat. Heb je al je pasjes bij je? Tuurlijk, we vergeten allemaal wel eens onze pinpas, maar dit mag je op Black Friday uiteraard niet gebeuren!

4. Vermijd de drukte

Het is jammer, maar helaas weet niet alleen jij dat het Black Friday is. Heel Nederland zal paraat staan om te genieten van de enorme kortingen. Drukte vermijden begint al op weg naar de stad. Laat de auto staan en ga met de fiets of OV. Zal vermijd je files en een eeuwige zoektocht naar een parkeerplek. Vorm een team met iemand zodat je op meerdere plaatsen tegelijkertijd kunt shoppen, zo verspil je geen kostbare winkeltijd. De echte veteranen onder ons weten dit al, maar om echt drukte te vermijden die je je Black Friday aankopen gewoon vanuit huis achter de laptop.

5. Geduld is een schone zaak

Black Friday, zwarte vrijdag, het lijkt alsof alles om de ene dag draait… Maar niets is minder waar, want tegenwoordig zijn deze hoge kortingen verspreid over meerdere dagen, al niet weken. Dus heb je geen zin om er op Black Friday uit te gaan? Neem je tijd en ga de volgende dag, of de volgende week… Die mooie TV is er vast nog wel.

Weet jij al wat je voor een voordelige prijs wilt scoren tijdens de volgende Black Friday? Met deze tips moet het zeker lukken!

Lees ook: Online shoppen: houd rekening met 3 dingen

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *