Er goed uitzien op de motor doe je zo!

By  |  0 Comments


Hoe kun je er op de motor goed uitzien, maar toch veilig zijn. Motorrijden wordt steeds populairder en is niet meer alleen voor mannen met een bierbuik in hun midlifecrisis. Tegenwoordig zit iedereen op de motor, zelfs je nichtje waarvan je dacht dat ze het nooit zou durven. Kortom motorrijden is populair geworden bij de massa en hier kunnen we allemaal van profiteren. Het is namelijk altijd moeilijk geweest er op de motor goed uit te zien en ook veilig te zijn. Dit is verleden tijd, in deze blog zullen wij je uitleggen waarom!

Motorjeans

Je kunt tegenwoordig gewoon met je spijkerbroek de motor op. Ik hoor je al denken: is dat niet gevaarlijk? Nee! Er zijn vandaag de dag namelijk de zogenaamde “motorjeans” verkrijgbaar. Deze broeken zijn slijtvast en hebben beschermende pads, waardoor je ze ook op de motor aankunt. Geweldig toch? De broeken zitten over het algemeen ook erg lekker. Er is hierbij echt nagedacht over de bewegingsvrijheid die je nodig hebt als motorrijder. Veel van de stoffen zijn daarom een mix tussen stretch en een slijtvaste denim. Bijna alle grote merken hebben de broeken in hun assortiment en ze zijn er in allerlei verschillende kleuren te krijgen.

Casual look

Wil je vermijden dat je outfit uitstraalt dat je net van de motor afkomt? Ook dit is tegenwoordig veel makkelijker. Naast broeken, zijn jassen en motorschoenen namelijk ook veel moderner geworden. Bij veel motorkleding zie je niet eens meer dat ze gemaakt zijn voor op de motor. Dit betekent dus dat je ze prima aankunt als je naar je werk gaat of even de stad in wilt gaan. Die stoffige oudemannen look kun je dus gedag zeggen. Net zoals bij de broeken zitten de jassen en schoenen ook een stuk lekkerder. Het voelt veel meer als normale kleding.

Als je haar maar goed zit

Wat natuurlijk het belangrijkste blijft als je op de motor zit, is een goede motorhelm. En ja hoor, ook hier is er genoeg keuze. Met name vintage modellen zie je weer helemaal terugkomen. Het draait dus niet meer alleen maar om functie, maar de vorm is ook belangrijk geworden. Wil je er toch een beetje comfortabel bij blijven zitten, maak je geen zorgen. Als je voorkeur uitgaat naar bijvoorbeeld een systeemhelm, dan is er ook nog genoeg stijlvolle keuze.

Vind je je uiterlijk dus belangrijk? Dan hoef je tegenwoordig niet meer in te leveren op veiligheid als je op de motor zit!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *