Hoogwaardige raamdecoratie voor binnen én buiten!

By  |  0 Comments


Zeg eens eerlijk; wanneer je de naam Luxaflex® hoort, dan denk je vanzelf aan raamdecoratie, toch? Het merk Luxaflex® heeft namelijk raamdecoratie voor elke woonstijl en ieders smaak. Voor zowel binnen als buiten en zelfs voor ramen met een afwijkende vorm of afmeting. 

Denk aan duettes, plissés, multishades, rol- en vouwgordijnen, silhouettes en jaloezieën. Maar ook buitenzonwering als markiezen en knikarmschermen. En weet je dat Luxaflex® ook horren in het assortiment heeft? Zo fijn met het voorjaar voor de deur!

Horren op maat kopen?

De grootste ergernis, vooral in de zomer, zijn insecten in huis. Muggen die je wakker houden, vliegen op je vensterbank of wespen in je hele huis. Dat wil niemand, toch? Je wilt deuren en ramen openzetten want het  is juist prettig om elke ruimte lekker door te luchten. Hoe voorkom je dat al die kriebelbeestjes je huis in komen, terwijl je alleen een teug frisse lucht je huis in wilt laten? Juist. Met horren!

 

We maken onderscheid in standaardhorren en horen op maat gemaakt. Heel handig want zo is er voor elke deur of ieder raam een oplossing. Wil je een raamhor kopen? Of wil je juist een deurhor kopen of een hor voor een schuifpui? Het kan allemaal. De Luxaflex® horren zijn er in allerlei varianten en in diverse mogelijkheden. Je kan kiezen voor vaste horren, rolhorren of inzethorren. En dat kan in vele kleuren en uitvoeringen. En heb je last van hooikoorts? Kies dan niet voor gewoon horrengaas, maar voor Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt de pollen voor 90% buiten. Geen kriebelende insecten en geen kriebelende neus! Wanneer je kleine kinderen of huisdieren door de tuindeur denderen, kies dan voor extra sterk gaas.

 

Wat zijn de kosten van horren?

Begrijpelijk dat je je dit afvraagt en zeker wanneer de horren op maat gemaakt mogen worden. Je kan voor een prijsindicatie of offerte het beste naar een specialist. Zij voorkomen met een prijsopgave dat je voor ongewenste verrassingen komt te staan. En… het inmeten en monteren doen ze ook voor je. Zo kan je optimaal genieten van een insectvrij, fris gelucht huis!

 

Meer over jaloezieën te weten te komen? Lees dan ook dit artikel.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *