Haarimplantatie in 2022; Tips & Feitjes

By  |  0 Comments


Wil je een haarimplantatie in 2022 laten uitvoeren? Dan is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie in te winnen. We hebben daarom de vier belangrijkste feiten voor je op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid de behandeling in en kom je niet voor verrassingen te staan. Hebben we je interesse opgewekt? Lees dan verder!

Je haargroei heeft tijd nodig

Als de behandeling voltooid is, moet je niet verwachten dat je direct een bos haar krijgt. In veel gevallen is het zelfs zo dat haren die net zijn getransplanteerd beginnen uit te vallen. Maak je geen zorgen, dit hoort bij het proces. Het is een reactie van het lichaam die een soort van stress ervaart van de ingreep. Dit kan enkele weken aanhouden maar vervolgens zullen je haren beginnen te groeien en heb je binnen een korte tijd een prachtig resultaat.

In het buitenland is de behandeling goedkoper

Als je de prijzen gaat vergelijken van haarimplantaties zul je al snel merken dat je in het buitenland vaak goedkoper uit bent. Zo is een Turkije een land waar je tegen zeer lage prijzen een haartransplantatie kan ondergaan. Vergis je echter niet want er komen ook een heleboel extra kosten bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de vlucht naar het land toe, maar ook moet je een verblijfplaats hebben. Tot slot als je last krijgt van eventuele complicaties kun je in ons eigen land direct bij de specialist terecht voor nazorg. In een ander land is dat een stuk lastiger.

Een haartransplantatie is voor altijd

Veel klinieken geven hun klanten garantie voor het leven. Klinkt als een goede service maar dit komt omdat het resultaat van een haarimplantatie behandeling voor altijd is. De haarzakjes die worden getransplanteerd zullen na het herstellen levenslang groeien. Meerdere behandelingen zijn daarom over het algemeen niet nodig.

Lees ook het artikel: handige richtlijnen om je gezicht en haar optimaal te verzorgen.

Kaalheid bij mannen en vrouwen is anders

Er is een verschil tussen kaalheid bij mannen en vrouwen. Bij mannen is het zo dat deze meestal hun haar verliezen op één plek. Bij het vrouwelijk geslacht werkt dat zo niet. Daar zal het haar dunner worden waardoor er met behulp met de behandeling meer haar wordt verdeeld over de volledige hoofdhuid. Hoeveel je voor een haartransplantatie betaalt, hangt natuurlijk af van hoeveel werk het kost. Er zijn dan ook verschillende tarieven.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *