Gezonde geschenken: 2 toffe ideeën

By  |  0 Comments


Het klinkt cliché, maar gezondheid is het allerbelangrijkste wat er is. We staan er sinds begin vorig jaar steeds meer bij stil. Het coronavirus heeft voor veel mensen namelijk als een soort alarm gewerkt. Een alarm dat je doet beseffen hoe belangrijk je gezondheid wel niet is. Beweging en voeding leggen de basis van onze gezondheid. En een goede basis is zeker nu ontzettend belangrijk. Voeding speelt dus een grote rol in onze gezondheid. Je gunt iedereen natuurlijk het beste, dus help elkaar een handje om gezond te worden of blijven. Bijvoorbeeld in de vorm van een gezond geschenk!

Waarom gezonde geschenken?

Gezonde geschenken zijn niet alleen goed voor iemands lichaam. Mensen worden ook positief van iets gezonds. Mensen krijgen positieve energie om aan de slag te gaan. Ze krijgen motivatie om het beste uit zichzelf te halen. Dat kan zijn op het gebied van sport, maar ook op het gebied van werk bijvoorbeeld. Geef je je relaties een leuk gezond geschenk, dan heeft dit dus meerdere voordelen.  Een gezond cadeautje is natuurlijk niet alleen maar voor mensen die niet gezond zijn of ongezond leven. Gezonde cadeautjes zijn er voor iedereen. Geef bijvoorbeeld een goed gevulde fruitschaal of heerlijke gezonde repen. Je kan eigenlijk van alles verzinnen. Wees creatief!

Idee 1: Watermeloen kweekreep

Een idee voor een leuk gezond geschenk is een watermeloen kweekreep. Hiermee kan je je eigen watermeloen kweken. Het is een super creatief geschenk, en bovendien is watermeloen één van de populairste gezonde zomersnacks. Watermeloen is rijk aan ijzer, kalium en vitamine C, en daarnaast heeft watermeloen een bloeddrukverlagende werking. Het is ontzettend leuk om zelf groente of fruit te kweken, en al helemaal iets wat je niet verwacht zelf te kunnen kweken. Watermeloen kweken is bovendien een superleuke dagelijkse bezigheid om samen met kinderen te doen!

Idee 2: Organische doucheproducten

Nog een leuk idee voor een gezond geschenk is een pakket met organische doucheproducten. Het is goed voor je huid en daarnaast draag je bij aan een beter milieu. Voorheen was de kwaliteit van deze producten ver te zoeken, maar tegenwoordig zijn de meeste producten van hoge kwaliteit. Er is de laatste tijd veel onderzoek gedaan naar invloed van synthetische verzorgingsproducten. 60% van alles dat we op onze huid smeren wordt opgenomen in het lichaam. Je kan je voorstellen dat het beter is om natuurlijke producten op je huid te smeren dan synthetische producten.

Gezonde geschenken als relatiegeschenk

Nu mensen zich bewuster worden van hun gezondheid, hechten ze veel waarden aan bedrijven die zich ook bezighouden met de gezondheid van de mens en de planeet. Daarom is het ook voor bedrijven aan te raden om gezonde relatiegeschenken uit te delen. Dat is weer eens wat anders dan die standaard fles wijn of chocoladereep.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *