Een veiligheidshesje bedrukken: 5 ideeën

By  |  0 Comments


Veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Het dragen van een veiligheidshesje is vaak verplicht bij het uitoefenen van beroepen waarbij de veiligheid van zowel de werknemer als de omgeving centraal staat. De hesjes zijn vaak voorzien van een bedrijfslogo en vallen hierdoor extra op. Maar wist je dat je de veiligheidshesjes ook voor andere doeleinden kunt bedrukken? In dit artikel hebben we ter inspiratie 5 ideeën voor het bedrukken van veiligheidshesjes onder elkaar gezet.

1. Voor een schooluitje

Werk je op een school en ga je er binnenkort op uit met de klas of met een grote groep kinderen? Dan is het wellicht een idee om veiligheidshesjes te laten bedrukken voor extra veiligheid én eenheid. Denk hierbij aan hesjes met alleen de naam van de school of juist de naam van de klas. Ook is het leuk om de bedrukking aan te passen aan de gelegenheid. Een hesje met de opdruk ‘schoolkamp 2016’ zal zeker in de smaak vallen bij de leerlingen.

2. Voor een sportevenement

Bij het organiseren van een sportevenement komt veel kijken. Het zorgen voor de veiligheid van de deelnemers is een essentiële taak. Bij het uitoefenen van (sport)activiteiten in de buitenlucht is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld door een veiligheidshesje te dragen. Door de naam van het sportevenement op de veiligheidshesjes te bedrukken worden de hesjes nét wat leuker om te dragen voor de deelnemers.

3. Voor een verkeersexamen

Het is voor leerlingen van basisscholen verplicht om aan een verkeersexamen deel te nemen. Ook het dragen van een veiligheidshesje is tijdens het examen verplicht. Motiveer de deelnemers extra door persoonlijke veiligheidshesjes te laten bedrukken, bijvoorbeeld met hun naam.

4. Voor een marathon

Ren jij binnenkort mee met een marathon, bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega’s? Denk er dan eens aan om veiligheidshesjes voor ‘jouw team’ te laten bedrukken. Bedenk van tevoren een leuke naam voor jouw groep en laat dit bedrukken op een veiligheidshesje in jullie lievelingskleur. Wanneer jullie als bedrijf deelnemen, kun je kiezen voor een veiligheidshesje dat matcht met de huisstijl van het bedrijf.

5. Voor de avondvierdaagse

Hoe kun je op een leuke manier eenheid creëren binnen een groep die meedoet aan de avondvierdaagse? Juist, door veiligheidshesjes te laten bedrukken! Met bedrukte veiligheidshesjes worden de deelnemers extra goed beschermd tegen externe factoren en vallen ze ook nog eens op.

Wat zou jij op een veiligheidshesje willen laten bedrukken?

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *