De populairste werkjeans van nu: 4 jeans

By  |  0 Comments


Het dragen van de juiste werkkleding is erg belangrijk. Goede werkjeans beschermt, biedt veiligheid biedt en geeft een professionele uitstraling. Toch wil je ook dat de broek lekker zit en goed staat. Waar let je op bij een goede werkjeans en welke werkbroeken zijn op dit moment populair? Je leest het in dit artikel.

Waarom werkjeans dragen?

Er zijn verschillende redenen waarom werkkleding erg belangrijk is. Als eerste en belangrijkste reden is dat werkkleding bescherming en veiligheid biedt. In sommige werkomgevingen is werkkleding verplicht, puur om de veiligheid. Daarnaast straalt werkkleding ook professionaliteit uit. Hieronder een overzicht van de populairste werkjeans van dit moment.

1.    247 Jeans

Verkozen tot beste werkjeans is de 247 jeans. Deze jeans, die je uitspreekt als ‘twentyfourseven jeans’, is van een oer Hollands merk. Deze jeans staan voor een onverwoestbare passie voor denim, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Deze jeans zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. De ene werkjeans is wat stugger, in de andere zit meer stretch. Er is daarnaast ook een korte werkbroek voor in de zomer, de ‘Lynx’. Genoeg keus dus! Kies de jeans die perfect bij jouw lichaam en jouw werk past.

2.    Tricorp Canvas werkbroek

Aan de Tricorp Canvas werkbroeken zitten erg veel voordelen. Deze jeans hebben Cordura kniestukken, die erg veel veiligheid bieden. Ook zijn er voor deze broeken aparte kniekussens te verkrijgen voor nog meer comfort en veiligheid. Deze broeken hebben echter weinig stretch, dus mocht je daar op zoek naar zijn, is deze misschien minder geschikt.

3.    Brams Paris werkjeans

Brams Paris heeft een grote collectie aan werkbroeken. Brams Paris biedt veel verschillende modellen, waardoor er voor iedereen iets te vinden is. Zo bieden ze bijvoorbeeld jeans met kniestukken en zijstukken en zijn de broeken van 100 slijtvaste stof gemaakt. Ook hebben sommige broeken van Brams Paris stretch erin verwerkt. Dit is prettig voor wanneer je tijdens het werk veel beweegt. De meest populaire werkjeans van Brams Paris op dit moment zijn: Willem, Sander A82 en Mike A50. Naast broeken verkoopt dit merk ook bovenkleding waarin je prettig kunt werken.

4.    HaVeP werkbroeken

De werkjeans van HaVeP zijn erg populair, omdat ze enorm comfortabel zitten. Dit is erg belangrijk als je aan het werk bent. Daarnaast zijn deze werkbroeken stevig en bieden daarom genoeg veiligheid. Het enige nadeel, voor de wat kleinere mensen onder ons, is dat de broeken lange pijpen hebben.

Welke werkjeans kies jij voor komend seizoen? Laat het ons weten in de comments!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *